ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απαγορεύει το βόλεϊ στην Ξανθοπούλου η ΕΟΠΕ

Οι τραγελαφικές καταστάσεις που συμβαίνουν στην ΕΟΠΕ, συνεχίζονται για ακόμα μια χρονιά και όπως γίνεται πάντα την πληρώνει ο Ολυμπιακός. Όπως  έγινε γνωστό, λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος,  η επιτροπή μεταγραφών συνεδρίασε, με τον πρόεδρο Γιώργο Καραμπέτσο να είναι λαμβάνει μέρος μέσω skype μιας και η υγεία του δεν του επιτρέπει μετακινήσεις, και αποφάσισε να μην κάνει δεκτή την μεταγραφή της Παναγιώτας Ξανθοπούλου στους ερυθρόλευκους…

Ο λόγος δεν κατάλαβε κανένας πραγματικά, μιας και η ΕΟΠΕ αποφάσισε να βγάλει από το συρτάρι την προκήρυξη όσον αφορά τα όρια ηλικίας για τις μεταγραφές σε πρωτάθλημα Νεανίδων, ενώ την περσινή χρονιά για τους δικούς της λόγους την είχε κρύβει.

Η ΕΟΠΕ, λοιπόν, έπραξε εντελώς παράνομα στην περίπτωση της Ξανθοπούλου,  ενώ δεν συγκινήθηκε ούτε όταν έμαθε ότι η  20χρονη πασαδόρος έχει μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα λόγω των σπουδών της.

Βέβαια τα ίδια δεν είχαν συμβεί και την περασμένη χρονιά  και  συμβαίνουν πάντοτε όταν πραγματοποιεί μετεγγραφές ο Ολυμπιακός  που πρέπει να περνάει τα χίλια μύρια προκειμένου να εντάξει στους δυναμικό του κάποιους παίκτες.

Πλέον, η συγκεκριμένη υπόθεση μεταβαίνει στο ΑΣΕΑΔ με την ΕΟΠΕ να βγαίνει για ακόμα μια φορά εκτεθειμένη με τις αποφάσεις της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button