ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αντίπαλος στο Κύπελλο ο ΝΟ Λάρισας

Εξάλλου, εκτός από το Κύπελλο Ελλάδας στους Άνδρες, σήμερα έγινε και η αντίστοιχη κλήρωση στο πόλο Γυναικών. Έτσι βγήκαν τα ζευγάρια για την α’ φάση της διοργάνωσης. Κατά συνέπεια, οι κοπέλες του Ολυμπιακού έμαθαν το πρώτο τους «εμπόδιο» στο δρόμο για έναν ακόμη τίτλο. Αντίπαλος στο Κύπελλο ο ΝΟ Λάρισας.

Κόντρα στον ΝΟ Λάρισας

Σε αντίθεση με το πόλο Ανδρών, στο Κύπελλο του πόλο Γυναικών βγήκαν 4 ζευγάρια για την α’ φάση. Καθώς στην κληρωτίδα μπήκαν 12 ομάδες. Πιο συγκεκριμένα, οι τέσσερις που πήραν το εισιτήριο για την β’ φάση της διοργάνωσης χωρίς αγώνα είναι η Γλυφάδα, ο Εθνικός, η ΝΕ Πατρών και ο ΝΟ Ρεθύμνου, αντίστοιχα. Οι «ερυθρόλευκες» θα αντιμετωπίσουν, εκτός έδρας τον ΝΟ Λάρισας. Αναλυτικά τα ζευγάρια της α’ φάσης στο Κύπελλο των Γυναικών:

  • ΝΟ Βουλιαγμένης – ΠΑΟΚ
  • Άλιμος – ΑΕΚ
  • ΝΟ Λάρισας – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
  • ΓΣ Περιστερίου – Πανιώνιος

Οι ημερομηνίες στο Κύπελλο

Επιπλέον, αυτό που έχει σημασία είναι πότε θα διεξαχθούν τα ματς. Πιο συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό η ΚΟΕ, οι αγώνες της α’ φάσης θα γίνουν στις 4 Ιανουαρίου. Ακόμη, μετά θα γίνει νέα κλήρωση για την προημιτελική φάση που θα διεξαχθεί στις 18/1/2023. Επίσης, μετά θα γίνει το Final-4 με την τελική φάση της διοργάνωσης στο πόλο Γυναικών να διεξάγεται το διήμερο 3 και 4 Φεβρουαρίου 2023. Αντίπαλος στο Κύπελλο ο ΝΟ Λάρισας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button