ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ανεφάρμοστη η απόφαση για το 10%»

Πυροδότησε … βόμβα ο Υφυπουργός θλητισμού Λευτέρη Αυγενάκης παίρνοντα το μέρος των ομάδων της Super League αναφορικα’ εμ την προσέλευση των φιλάθλων στα γήπεδα.

Ξεκάθαρα υπέρμαχος των ομάδων της Super League παρουσιάστηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης ο Αυγενάκης ο οποίος δήλωσε ξεκάθαρα ότι διαφωνεί με την απόφαση της Κυβέρνησης, αν και Υφυπουργός, για την παρουσία θεατών ποσοστού 10 % της πληρότητας των γηπέδων.
«Διαφωνώ με τα μέτρα για τους θεατές στα γήπεδα, αλλά θα βοηθήσουμε και θα ενισχύσουμε την προσπάθεια της Κυβέρνησης και της Επιτροπής» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό Politica 89.8 του Ηρακλείου.
Επίσης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού επισήμανε για την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων ότι «στο παρελθόν η διαχείριση που γινόταν ήταν σχετικά επιφανειακή και πρόχειρη ως προσέγγιση για τον χώρο του αθλητισμού, αλλά δεν τους κακίζω γιατί έχουν πάρα πολλά μέτωπα και οι επιστήμονες προσπαθούν να μας προστατέψουν. Ωστόσο, με την τελευταία απόφασή τους περί των 1.000 θεατών στα γήπεδα δεν συμφωνώ. Είναι ανεφάρμοστη.

Πώς γίνεται να επιλεγούν οι 1.000 από τους αρκετούς χιλιάδες που έχουν αγοράσει τα διαρκείας τους στις μεγάλες ομάδες; Πώς να διαλέξουν εκείνες τους 1000;

Οι δικές μας προτάσεις ήταν τεκμηριωμένες, κάλυπταν την απαραίτητη μείωση και για τον επαγγελματικό και για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, επιχειρηματολογήσαμε, αλλά δεν μπορούμε να μπούμε απέναντί τους. Προέχει να βοηθήσουμε και να ενισχύσουμε την προσπάθεια της Κυβέρνησης και της Επιτροπή και του κ. Πλεύρη, όσο κι αν ο καθένας μας θέλει να καλύψει και τις ανάγκες του κλάδου του, όπως εγώ του αθλητισμού»..

Σχετικά Άρθρα

Back to top button