ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναχώρησε ο Ολυμπιακός για Ιταλία

Αναχώρησε λίγο πριν τις 11 το πρωί της Τρίτης η αποστολή του Ολυμπιακού για την Ιταλία και συγκεκριμένα για το Τορίνο, εκεί που θα δώσει το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Γιουβέντους, που γίνεται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Champions League.

Όπως ήταν φυσικό, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον νέο προπονητή των πρωταθλητών, Τάκη Λεμονή, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του που επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του για να την υπηρετήσει για τέταρτη φορά.

Τα χαμόγελα δεν έλειψαν ούτε δευτερόλεπτο, δείγμα του ότι το κλίμα στην ομάδα αλλά και η ψυχολογία φαίνεται πως αρχίζουν να αλλάζουν μετά την απομάκρυνση του Μπέσνικ Χάσι.

Ο Τάκης Λεμονής είχε μάλιστα και έναν ιδιαίτερα θερμό εναγκαλισμό με τον Α’ Αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Σάββα Θεοδωρίδη στο πλαίσιο της αναχώρησης από το “Ε. Βενιζέλος”.

Χαμογελαστοί, αλλά “προσγειωμένοι” οι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών, έφταναν ένας ένας προς τις αναχωρήσεις και μπορούσε κανείς να διακρίνει εύκολα πως υπάρχει πια άλλος “αέρας” στην ομάδα.

Μαζί με την ομάδα του Ολυμπιακού αναχώρησε και η Κ-20 που επίσης αύριο το απόγευμα δίνει την δική της “μάχη” κόντρα στην αντίστοιχη της Γιουβέντους για το Youth League

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button