ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Αν έρθει πρόταση από τον Ολυμπιακό για κολυμβητήριο, εδώ είμαστε» (video)

Ξεκάθαρος ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, στον OVER FM 104,9.

Ένα από τα μεγάλα θέματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό και δη τον Ερασιτέχνη είναι το θέμα του νέου κολυμβητηρίου. Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος της Ελλάδας δεν έχει ένα δικό του κολυμβητήριο, δεν έχει ένα δικό του κλειστό γυμναστήριο. Φιλοξενούμενος στο Παπαστράτειο στον Πειραιά, αλλά και στο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν ζητήσει μια ξεχωριστή αντιμετώπιση από την Πολιτεία, αλλά περιμένουν να δείξει ανάλογο ενδιαφέρον σε αυτό το μείζον θέμα που αφορά τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, τις αθλητικές της εγκαταστάσεις.

Τις τελευταίες ημέρες η Πολιτεία έχει δείξει τη θέληση να συνδράμει και να βοηθήσει τις ομάδες. Εν προκειμένω τον Παναθηναϊκό με το νέο γήπεδο στο Βοτανικό όπου θα στεγαστούν η ΠΑΕ, ο Ερασιτέχνης, αλλά και η ΚΑΕ σε όμορο οικόπεδο. Αλλά και ο Ολυμπιακός εδώ και πάρα πολλά χρόνια ψάχνει τρόπο να φτιάξει ένα κολυμβητήριο, ένα κλειστό γυμναστήριο, δικούς του χώρους. Χωρίς να έχει την αρωγή της Πολιτείας που δεν έχει σταθεί δίπλα στο Θρύλο.

Μέχρι τώρα διότι η βούληση της Πολιτείας και της Κυβέρνησης είναι να σταθεί δίπλα σε όλες τις ομάδες, να τις βοηθήσει, να συνδράμει στο μέτρο που μπορεί και της αναλογεί για να αποκτήσουν οι σύλλογοι αθλητικές εγκαταστάσεις. Κι αυτό ισχύει και για τον Ολυμπιακό όπως τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης στον OVER FM 104,9 για το συγκεκριμένο θέμα, δηλαδή τις αθλητικές εγκαταστάσεις των άλλων ομάδων σε όλα τα αθλήματα. Ειδικά για τον Ολυμπιακό και το θέμα του κολυμβητηρίου.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπογράμμισε: «Αν έρθει πρόταση από τον Ολυμπιακό για το κολυμβητήριο, εδώ είμαστε. Εμείς δεν ξεχωρίζουμε τις ομάδες. Όλες οι ομάδες δικαιούνται να έχουν τη φροντίδα της Πολιτείας. Άλλωστε, αυτά τα έργα έχουν κοινωνικό πρόσημο, δεν είναι η χρήση μόνο των ομάδων αλλά όλης της γειτονιάς. Κάνουμε άνοιγμα στον Ολυμπιακό. Εμείς είμαστε εδώ για όποια ομάδα χρειάζεται και έχει συγκεκριμένη πρόταση προς την πολιτεία».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button