ΜΠΑΣΚΕΤ

«Αμυντικά ήμασταν χαλαροί»

Στην μέτρια ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του απέναντι στην Κύμη αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος.

 

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν μπήκε καλά στο ματς με την Κύμη στο αμυντικό κομμάτι απέδωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τα αίτια που έδωσαν χαρακτήρα ντέρμπι στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα της Χαλκίδας:

«Συμφωνώ πως δεν αρχίσαμε καλά το παιχνίδι, κυρίως αμυντικά δεν μπήκαμε καλά στο ματς. Η επίθεση ήταν καλή σε όλο το ματς, αμυντικά όμως, ήμασταν χαλαροί, η Κύμη είναι καλή επιθετικά ομάδα, έχει έμπειρους ξένους και καλούς σκόρερ που αν τους αφήσεις μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά. Και αυτό έγινε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε 13 και 14 πόντους στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο.

Στην τελευταία περίοδο ιδίως βρήκαμε επιθετικό ρυθμό. Συγχαρητήρια στην Κύμη για την εικόνα της, για την ατμόσφαιρα που υπάρχει στο γήπεδο, είναι ένα γήπεδο που ο κόσμος χαίρεται να βλέπει το μπάσκετ και βοηθάει να γίνεται το παιχνίδι σε σωστές συνθήκες. Συγχαρητήρια επίσης στον ΕΣΑΚΕ για την πρωτοβουλία με την εκστρατεία “Καλάθια Αγάπης”. Το μπάσκετ δείχνει ευαισθησία και είναι πάντα κοντά στην κοινωνία».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button