ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άλλο Champions League, άλλο Champions… Greek!

Έναν αρκετά διαφοροποιημένο Ολυμπιακό σε σχέση με αυτόν που είδαμε το περασμένο Σάββατο στην Νέα Σμύρνη αναμένεται να δούμε στο Καμπ Νου από τον Τάκη Λεμονή.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος βρίσκονται ήδη στην Βαρκελώνη για τον μεγάλο αγώνα και στην πρώτη προπόνηση που πραγματοποιήθηκε, ο κόουτς έκανε πολλές δοκιμές. Με το τελικό συμπέρασμα να είναι πως δεν έχει καταλήξει ούτε σε όλα τα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει αλλά ούτε και στο σύστημα.
Ο 57χρονος τεχνικός πιθανότατα ετοιμάζει μία πολύ μεγάλη έκπληξη με τον Οτζίτζα – Οφόε να ετοιμάζεται να πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού στο Καμπ Νου. Διά του λόγου το αληθές, ο Βέλγος χρησιμοποιήθηκε στην συγκεκριμένη θέση και στα δύο σχήματα που δοκίμασε ο Λεμονής.
Στο δίτερμα της Δευτέρας δοκιμάστηκαν οι Προτό, Ομάρ και Κούτρης στα άκρα της άμυνας με Μποτία – Νικολάου στα στόπερ. Ζντιέλαρ, Ρομαό και Ζιλέ πήραν θέση στα χαφ, Καρσελά και Ανδρούτσος έπαιξαν στα άκρα και μοναδικός προωθημένος όπως γράψαμε ήταν ο Οτζίτζα – Οφόε

Το ίδιο συνέβη και στο δεύτερο σχήμα με τον Ένγκελς να παίρνει την θέση του Ζιλέ, αποκαλύπτοντας τις σκέψεις του κόουτς για μία ενδεκάδα με τρία στόπερ.
Όπως διαπιστώνει κανείς, θα έχουμε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ελληνικό πρωτάθλημα, αφού ο Σεμπά και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ βρίσκονται στον Πειραιά για διαφορετικούς βέβαια λόγους, με τον πρώτο να αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού και τον δεύτερο να μην είναι δηλωμένος στην λίστα. Τέλος, όπως γράψαμε και χθες, ο Κώστας Φορτούνης αναμένεται να βρεθεί στον πάγκο, κάτι που θα γίνει και με τον Φελίπε Πάρντο.
Προφανώς και ο Έλληνας τεχνικός τους έχει σοβαρά στα υπόψιν του για να ξεκινήσουν ως βασικοί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αφού όπως και ο ίδιος έχει υπογραμμίσει, διαφορετική είναι η προσέγγιση στα ευρωπαϊκά και διαφορετική στα ελληνικά παιχνίδια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button