ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛΧωρίς κατηγορία

Αλλάζουν όψη το «Μελίνα Μερκούρη» και οι χώροι γύρω του! (vid)

Ο Δήμαρχος Νίκαιας και Αγ.Ι. Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, αποκάλυψε το μεγάλο έργο των 10 εκατομμυρίων ευρώ για χώρους αθλητικούς και πράσινο στην περιοχή που είναι το κλειστό γυμναστήριο.

Ένα από τα μεγάλα θέματα για τον αθλητισμό είναι ο εκσυγχρονισμός των αθλητικών χώρων. Στο Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη υπάρχει πρόγραμμα και διάθεση για να δώσουν άλλη όψη στις εγκαταστάσεις, αλλά παράλληλα και να δημιουργήσουν χώρους πράσινου για τις ανάγκες των δημοτών της περιοχής. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται το έργο εκσυγχρονισμού των αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή που βρίσκεται και το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη, η έδρα των ομάδων βόλεϊ και χάντμπολ του Ολυμπιακού.

Όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Attica», ένα μεγάλο έργο προϋπολογισμού 10.000.000€ έχει εγκριθεί από την Περιφέρεια Αττικής σε συνεργία με τον δήμο της περιοχής για αθλητικούς χώρους και χώρους πράσινου.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Ιωακειμίδης ήταν ξεκάθαρος: «Το λέω για πρώτη φορά, το βάλαμε στον προϋπολογισμό μας. Έχουμε βάλει 10 εκατομμύρια ευρώ. Για ένα πολύ μεγάλο έργο που είναι ένας χώρος αθλητικός και πρασίνου, 40 στρεμμάτων. Είναι πολύ κοντά στην εθνικό οδό, όπου υπάρχει ένα στάδιο, το «Μελίνα Μερκούρη» όπου παίζει και βόλεϊ ο Ολυμπιακός και υπάρχει κι ένας χώρος που αθλούνται στον στίβο, ο οποίος θα γίνει καινούργιος. Θα φτιαχτεί ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και θα γίνει όλο πράσινο εκείνο το κομμάτι. Αυτό το έχουμε εντάξει στον προϋπολογισμό μας. Ποσό 10 εκατομμύρια, που τα 7 θα είναι της Περιφέρειας και τα 3 θα είναι του Δήμου του δικού μας. Ένα τεράστιο έργο 10.000.000€ σε ένα χώρο 40 στρεμμάτων που θα πάρει μια πολύ μεγάλη ανάσα».

Ένα μεγάλο έργο πνοής για τον δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη. Ένα έργο που θα αλλάξει την όψη της περιοχής, η οποία θα αποκτήσει νέους χώρους πράσινους. Παράλληλα, θα υπάρξει και αλλαγή όψη τόσο στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» όσο και στους αθλητικούς χώρους που βρίσκονται στα πέριξ του. Με την κατασκευή τόσο ενός γηπέδου ποδοσφαίρου όσο και ενός στίβου για όσους θέλουν να αθλούνται.

Η δημοτική αρχή του δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη θα υλοποιήσει ένα έργο, από το οποίο θα έχει οφέλη και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, έμμεσα, καθώς χρησιμοποιεί το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» που μετά από τόσο χρόνια χρειάζεται μια ανακαίνιση, για να γίνει πιο σύγχρονο και πιο λειτουργικό γυμναστήριο.

Δείτε το βίντεο εδώ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button