ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αλλαγή πλάνων στη διαγώνια: Κούμπουρα αντί Μπελ

Το ρόστερ του Ολυμπιακού στο βόλεϊ Γυναικών είχε, σχεδόν, ολοκληρωθεί. Απομένει η προσθήκη μιας ακόμα ακραίας, νεαρής και ταλαντούχας. Ωστόσο, τα δεδομένα έγιναν διαφορετικά από σήμερα. Διότι οι «ερυθρόλευκες» αναγκάστηκαν να αλλάξουν τον προγραμματισμό τους. Καθώς αυτό αφορά μια από τις βασικές παίκτριες. Αλλαγή πλάνων στη διαγώνια: Κούμπουρα αντί Μπελ.

Νέα διαγώνια η Κούμπουρα

Ο Ολυμπιακός είχε δώσει τα χέρια με την Κάθι Μπελ. Η Αμερικανίδα ήταν η διαγώνια στο πλάνο του Λορέντζο Μιτσέλι για τη νέα σεζόν. Ωστόσο, παρουσιάστηκε θέμα με την συγκεκριμένη παίκτρια. Η οποία αυτή την εποχή μετέχει στο πρωτάθλημα του Πουέρτο Ρίκο. Λοιπόν, η Αμερικανίδα θα έχει υποχρεώσεις και τον Αύγουστο. Επομένως, αυτό θα έκανε άνω-κάτω τον προγραμματισμό των «ερυθρόλευκων». Επιπλέον, η Αμερικανίδα διαγώνια αθέτησε ορισμένους από τους όρους του προσύμφωνου με το Θρύλο. Όλο αυτό, λοιπόν, οδήγησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να καταστρώσουν νέο πλάνο. Αυτό σημαίνει πώς η Μίλιτσα Κούμπουρα αποτελεί το εναλλακτικό πρόσωπο για τη θέση της διαγωνίου.

Η Κούμπουρα είναι γνώριμο πρόσωπο

Η Σέρβα διαγώνια αγωνίστηκε πρόπερσι στον ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια έμεινε έγκυος, έγινε μητέρα και ήταν εκτός δράσης για ένα χρόνο. Όμως, τώρα είναι έτοιμη για την επάνοδό της. Έχει παντρευτεί Έλληνα και είναι, πια, κάτοικος Αθηνών. Το προηγούμενο διάστημα ήταν σε επαφές με την ΑΕΚ. Βρέθηκε πολύ κοντά σε συμφωνία με τις «κιτρινόμαυρες». Ο Ολυμπιακός έκανε τη δική του προσέγγιση στη Σέρβια διαγώνια.

Το αποτέλεσμα ήταν να τα βρει μαζί της. Συνεπώς θα είναι η διαγώνια για την ομάδα του Λορέντζο Μιτσέλι. Το ευχάριστο για τον Ιταλό προπονητή και τους ανθρώπους του Θρύλου είναι η αγωνιστική της ετοιμότητα. Η Μίλιτσα είναι σαφώς σε καλύτερη κατάσταση από την εποχή που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ. Η 27χρονη παίκτρια από τη Σερβία έχει ύψος 1,93μ. Αλλαγή πλάνων στη διαγώνια: Κούμπουρα αντί Μπελ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button