ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άλλα ντ’ άλλων με στόχο τον Ολυμπιακό!

Ξεκίνησαν, είδαν ότι “πούλαγε”, το συνέχισαν ακόμη πιο δυνατά, αλλά κάπου στο δρόμο άρχισε να χάνει… λάδια! Όσο τους έπαιρνε το κράτησαν “ζεστό” σα θέμα, αλλά όμως όσο περνούσαν οι ημέρες η “άλλα ντ’ άλλων” φάση που αφορά τις “μαρτυρίες” των παικτών του Πλατανιά για τα όσα… συνέβησαν (;) στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό καταρρέει σαν χάρτινος πύργος!

Τι εννοούμε καταρρέουν;

Αρχικά ήταν 26 καταθέσεις. Όσο περνούσε ο καιρός υπήρξαν κάποιοι που κατέθεσαν πως δεν συνέβη τίποτα και άλλοι που περιέγραφαν σκηνές από το… Ρόκι 1, 2, 3, 4, 5, 6 και το Creed μαζί! Καταλαβαίνετε ποιες από τις καταθέσεις αυτές προβλήθηκαν περισσότερο! Τα πράγματα ήρθαν κι έτσι που άρχισαν όλο και περισσότεροι να λένε πως δεν έγινε τίποτα. Αποτέλεσμα; Από τις 26 καταθέσεις, έμειναν μόνο… δέκα, με τους υπόλοιπους δεκαέξι να δηλώνουν σαφώς πως δεν συνέβη τίποτα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά

Στις 15.30 σήμερα είναι η εκδίκαση της “υπόθεσης” στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League. Και με δεδομένο ότι από τις 26 καταθέσεις οι 16 βεβαιώνουν σαφώς πως δεν έγινε τίποτα, μπορούμε να αντιληφθούμε την έκβαση.

Αυτό όμως που ακόμα δεν έχουμε καταλάβει, ίσως γιατί το μυαλό μας δεν είναι τόσο εύστροφο, έχει να κάνει με το γεγονός πως μία ομάδα η οποία έχει φάει ξύλο στο ημίχρονο να κατεβαίνει στο γήπεδο να παίξει κι άλλα 45 λεπτά; Ούτε αναγράφηκε σε καμία έκθεση, ούτε προκύπτει από πουθενά αλλού!

Για αυτό το λόγο, η σκευωρία αυτή κατά του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να μας απασχολήσει άλλο καθώς αναμένεται να καταρριφθεί. Βέβαια μπορούμε να φανταστούμε ότι οι καταθέσεις θα είναι κάπως έτσι:

“Εμείς ξέρεις, ούτε στην αρχή κοίταξε, ότι όχι, όχι δεν θέλαμε για να βγούμε γιατί μας χτύπησαν, αλλά μετά ακούς, είπανε ότι όχι, ότι δεν μας χτύπησαν κι εμείς λέμε μας χτύπησαν αλλά βγήκαμε να παίξουμε στο δεύτερο χωρίς να μας χτύπησαν αλλά αφού είπαμε ότι μας χτύπησαν και δεν μας είχαν χτυπήσει αλλά εμείς πονέσαμε, και είπανε ότι θέλουμε για να γίνει το δεύτερο ημίχρονο αλλά εμείς μετά από όλα αυτά δεν δεχθήκαμε και είπαμε θα πάμε στα δικαστήρια που δε μας χτύπησαν για να πούμε ότι μας χτύπησαν… Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο”…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button