ΒΟΛΕΪ

Αλεξίεφ: «Εφικτή η πρόκριση, περιμένουμε τον κόσμο μας!»

Την ακλόνητη πίστη του για ανατροπή του 3-1 του πρώτου αγώνα και πρόκριση του Ολυμπιακού σε βάρος της Μπουργκάς εξέφρασε ο Τόντορ Αλεξίεφ

 

Την πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός έχει όλα τα φόντα, ώστε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπουργκάς και να πανηγυρίσει μία μεγαλειώδη πρόκριση στα ημιτελικα΄του CEV Cup εξέφρασε ο Τόντορ Αλεξίεφ

O διεθνής Βούλγαρος ακραίος και περυσινός MVP της Volley League, ο οποίος πριν από ενάμιση μήνα επέστρεψε στους Πρωταθλητέα Ελλάδας, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το Ρέντη για τον αυριανό αγώνα με την Μπουργκάς.

«Την Πέμπτη δίνουμε ένα από τα κρίσιμα και καθοριστικά παιχνίδια της σεζόν, όσον αφορά την ευρωπαϊκή μας παρουσία. Πέρσι φτάσαμε μέχρι τον τελικό του Challenge Cup και φέτος θέλουμε την πρόκριση για τους ημιτελικούς του CEV Cup.

Για να συμβεί αυτό πρέπει να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα κατακτώντας 4 σετ, πράγμα εφικτό εφόσον αγωνιστούμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας.

Στην προσπάθειά μας αυτή περιμένουμε την υποστήριξη των οπαδών μας και γεμάτο Ρέντη που θα μας δώσει την ώθηση να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button