ΠΟΛΟ

Αλεσιάνι: «Μια ομάδα από πρωταθλητές»

Πράγματι, το βράδυ της Τετάρτης ο Θρύλος δίνει ένα πολύ σημαντικό ματς στην Ιταλία. Πιο συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Μπρέσια. Ειδικότερα για την 3η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League. Βέβαια και οι Ιταλοί γνωρίζουν πώς το βράδυ θα είναι δύσκολο. Μιας και αυτό τόνισε, έστω και έμμεσα, ο αρχηγός τους. Αλεσιάνι: «Μια ομάδα από πρωταθλητές».

Οι δηλώσεις του Τζιάκοπο Αλεσιάνι

Για την ακρίβεια, ο αρχηγός της Μπρέσια τόνισε: «Είναι μια ομάδα (σ.σ.: ο Ολυμπιακός) από πρωταθλητές. Επομένως, θα πρέπει να είμαστε καλοί. Επίσης, να παίξουμε το παιχνίδι μας. Ώστε να προσφέρουμε και καλό θέαμα στους οπαδούς μας. Επίσης, είχαμε όλη την περασμένη εβδομάδα για να προετοιμαστούμε. Επομένως δουλέψαμε και είμαστε ενθουσιασμένοι».

Στη συνέχεια, εξήγησε: «Επιπλέον, έχουμε δει πώς έχουμε βελτιωθεί σε σχέση με την αρχή της σεζόν. Διότι στην άμυνα υπάρχει καλύτερη λειτουργία και συνοχή. Ακόμα, έχουμε κάνει βήματα προς τα μπρος και στην επίθεση. Αλλά επειδή ακολουθεί και το Final-8 του Κυπέλλου Ιταλίας, δεν μπορούσε να δούμε μακριά. Δηλαδή κοιτάμε ένα-ένα τα ματς. Ωστόσο δεν μπορούμε να μην έχουμε το μυαλό και στο Κύπελλο. Γιατί εκεί θα διεκδικήσουμε την κατάκτηση ενός τίτλου».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button