ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτη φορά σκόραραν μαζί Ταρέμι, Γιάρεμτσουκ και Ελ Κααμπί! [Videos]

Και οι τρεις επιθετικοί του Ολυμπιακού βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο εντυπωσιακό 2-5 επί της Ελλάδας Σύρου. Κάτι που είχε να συμβεί στο παρελθόν από τον Ιανουάριο του 2013 με τους Τζιμπούρ, Πάντελιτς και Μήτρογλου στο 3-0 επί της Βέροιας.

Την ξέφρενη και απόλυτα νικηφόρα του κούρσα στον θεσμό του Κυπέλλου συνέχισε απτόητος ο Ολυμπιακός επικρατώντας με το επιβλητικό 5-2 της Ελλάδας Σύρου στην Ερμούπολη!

Απέναντι στο ενθουσιώδες σύνολο της ομάδα ς των Κυκλάδων οι νταμπλούχοι Ελλάδας ευτύχησαν να έχουν σε ,καταπληκτική ημέρα τον Γιουσούφ Γιαζίτζι που πέτυχε την παρθενική του «ντοπιέτα» με τα ερυθρόλευκα» όμως υπήρξε μία άλλη παράμετρος που αξίζει προσοχής κι έρχεται να αναδείξει σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια την ποιότητα που ξεχειλίζει στο φετινό ρόστερ.
Αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι για πρώτη φορά βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα και οι τρεις επιθετικοί που πήραν χρόνο συμμετοχής. Κάτι που δεν συναντάμε συχνά ως φαινόμενο. Το αντίθετο μάλιστα.. Αρχικά ο Μεχντί Ταρέμι στο 49’ πέτυχε το 0-2, για να ακολουθήσουν τα τέρματα των Ρόμαν Γιάρεμτσουκ (84’) και Αγιούμπ Ελ Κααμπί (91’), ώστε ο δείκτης του σκορ να φτάσει στα επίπεδα του 2-5!
Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτι ανάλογο δεν είχε συμβεί ούτε με τους Ράφικ Τζιμπούρ – Κέβιν Μιραλάς και Μάρκο Πάντελιτς που συνέθεταν ένα φοβερό επιθετικό τρίο την διετία 2010-12 στη δεύτερη θητεία του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο των Πειραιωτών.
Η προηγούμενη φορά που συνέβη κάτι παρόμοιο ήταν στις 6 Ιανουαρίου του 2013. Στην πορεία προς την κατάκτηση του 40ού πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 3-0 της Βέροιας στο «Γ. Καραϊσκάκης» όταν είχαν σκοράρει και οι τρεις επιθετικοί που συνέθεταν εκείνο το «ερυθρόλευκο» ρόστερ. Ο λόγος για τους Ράφικ Τζιμπούρ, Μάρκο Πάντελιτς και Κώστα Μήτρογλου.
Με τον Μητρο- γκολ λίγους μήνες νωρίτερα να έχει επιστρέψει μετά τον ετήσιο δανεισμό του στον Ατρόμητο και να αναπληρώνει το κενό που είχε αφήσει στη γραμμή κρούσης των νταμπλούχων Ελλάδας η μεταγραφή του Κέβιν Μιραλάς στην Έβερτον τον Αύγουστο του 2012…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button