ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

8 μετάλλια για το Θρύλο στο τουρνουά της Ακαδημίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Τουρνουά που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο η Ακαδημία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Ολυμπιακού με την επωνυμία «5ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «Αντωνία Σπανού» στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη» στο Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός πήρε μέρος με 20 αθλητές κατακτώντας συνολικά 8 μετάλλια εκ των οποίων 3 χρυσά, 1 αργυρό και 4 χάλκινα.

Χρυσό μετάλλιο πήραν οι  Ελισσάβετ Τέρπου(Νεάνιδες), Ευαγγέλια Μεραμβελιωτάκη(Παγκορασίδες) και Μάλαμα Παπαδημητρίου(Κορασίδες). Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Νεφέλη Καφάτου (Παγκορασίδες) και χάλκινο μετάλλιο πήραν οι  Γεωργία Χατζάκη(Νεανίδες), οι Σωκράτης Γιαννούτσος(Παίδες), Παναγιώτης Ανδριανός (Παίδες) και η Δανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου(Κορασίδες).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Νεανίδες
Είσσάβετ Τέρπου-Γερασιμάτου Ιωάννα 3-0
Γεωργία Χατζάκη-Εβελίνα Δεβελέκου 3-0

Παίδες:
Σωκράτης Γιαννούτσος-Παναγιώτης Ανδριανός 2-3

Κορασίδες:
Μάλαμα Παπαδημητρίου-Χρυσή Φωτειάδου 3-2
Δανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου-Μαρία Δημητρίου 3-1

Παγκορασίδες:
Ευαγγέλια Μεραμβελιωτάκη-Νεφέλη Καφάτου 3-2

Ο Ολυμπιακός απένειμε αναμνηστική πλακέτα στη  Αικατερίνη Σπανού ως αναγνώριση της πολυετούς και πολύπλευρης προσφοράς της στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, στον Γιώργο Χριστοφοράκη ως αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς του στο άθλημα και στον αθλητή του συλλόγου Γιάννη Σγουρόπουλο ο οποίος κατέλαβε την 1η θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2017.

Οι απονομές στους νικητές έγιναν από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Ρέντη-Παιδείας κ. Λευτέρη Χατζηπαυλίδη, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Νίκαιας-Ρέντη κ. Ιωάννη Μπακαστέλο, την Αικατερίνη Σπανού εκ μέρους της οικογένειας Σπανού, τον Διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Πειραιά κ. Νικόλαο Μουμούρη, τον Διευθυντή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Πειραιά κ. Λεωνίδα Νίκα, το Σχολικό Σύμβουλο φυσικής αγωγής κ. Ηρακλή Κέλλη,

Μετά το τέλος του τουρνουά ο Γιώργος Χριστοφοράκης δήλωσε στο osfp.gr:
«Κατ αρχάς πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο κ. Μιχάλη Κουντούρη που μας έδωσε τη δυνατότητα να κάνουμε μεγάλους αγώνες καθώς ήρθαν εδώ πολλά παιδιά από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας. Δείξαμε σαν Ολυμπιακός τι μπορούμε να κάνουμε όταν είμαστε ενωμένοι και με αυτό εννοώ ότι τα παιδιά του βόλεϊ έκαναν ότι μπορούσαν ώστε να έχουμε το γήπεδο και να γίνουν αυτοί οι αγώνες. Θέλουμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε και το Νίκο Μαντούβαλο και το Νίκο Κατσιούρα. Επακόλουθο λοιπόν των τόσο δυνατών αγώνων ήταν οι επιτυχίες των αθλητών μας που έφεραν τόσα μετάλλια στο σύλλογο. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε και το Γιάννη το Σγουρόπουλο ο οποίος απουσίαζε από τους αγώνες καθώς βρίσκεται στη Σουηδία και θα μπορούσαμε να είχαμε ένα ακόμα κύπελλο. Όλα τα παιδιά έδειξαν ποιος είναι ο Ολυμπιακός και τι μπορεί να καταφέρει»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close