ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βόμβα μεγατόνων ….στο βόλεϊ με Μαντούβαλο

Βόμβα μεγατόνων έσκασε στο τμήμα Βόλεϊ. Ο Πέτρος Μαντούβαλος είναι και επίσημα ο νέος πρόεδρος του ΤΑΑ στο βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Ο πρώην βουλευτής αποφάσισε να εμπλακεί με την ομάδα της καρδιάς του και σίγουρα μια νέα ημέρα αναμένεται να έρθει στο Ρέντη.

Σήμερα σε μια όμορφη εκδήλωση στα γραφεία του ερασιτέχνη ο πρώην βουλευτής, παρουσιάστηκε και επίσημα από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλη Κουντούρη σε Συνέντευξη Τύπου.

Ο Πέτρος Μαντούβαλος  γνωστός για τα ερυθρόλευκα  συναισθήματα του στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε οτι αναλαμβάνει την προεδρία στο βόλεϊ Ανδρών, προκειμένου να τη βοηθήσει να παραμείνει στην κορυφή και να κάνει ακόμα μεγαλύτερα βήματα στην Ευρώπη.

Μάλιστα ο Πέτρος Μαντούβαλος κάλεσε και άλλους επιφανείς Περαιώτες και άλλους ερυθρόλευκους να ακολουθήσουν τα βήματα και όλοι μαζί να βοηθήσουν προκειμένου ο Ολυμπιακός να παραμείνει στην κορυφή και να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρης επισήμανε ότι όλα τα τμήματα του ερασιτέχνη έχουν ανάγκη από επιφανείς παράγοντες και πρέπει όλοι να βοηθήσουν στο γηπεδικό.

Απο τον Δήμο Πειραιά, τους βουλευτές, τους υπουργούς. Άλλα σωματεία που δεν παίζουν καν στην Ευρώπη, έχουν χαρισμένα γήπεδα από το κράτος , κι εμείς με τόσους διεθνείς δεν μπορούμε να στεγάσουμε τις ομάδες μας που είναι και πρωταθλήτριες Ευρώπης

Σχετικά Άρθρα

Back to top button