ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θρυλική υποδοχή από τη Σχολή Ιωαννίνων!

thumbnail_1585067Θρυλική υποδοχή στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού επεφύλασσαν τα παιδιά της Σχολής μας στα Ιωάννινα κατά την άφιξη της ομάδας στο ξενοδοχείο της πόλης.

Περισσότερα από 150 παιδιά ντυμένα με τις εμφανίσεις της αγαπημένης τους ομάδας αποθέωσαν τα είδωλα τους, φωτογραφήθηκαν μαζί τους, πήραν αυτόγραφα και έβγαλαν εκατοντάδες φωτογραφίες.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές που δίνουν τη Δευτέρα ένα σημαντικό παιχνίδι για το Πρωτάθλημα Super League μ’ αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα των θαυμαστών τους οι οποίοι ονειρεύονται να τους μοιάσουν και να φτάσουν στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Οι μικροί ποδοσφαιριστές αποθέωσαν τον Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ ζητώντας του να βάλει γκολ στο αυριανό παιχνίδι ενώ ρωτούσαν τον νεαρό άσο Παναγιώτη Ρέτσο πως αισθάνεται που σε τόσο μικρή ηλικία είναι βασικός στον Ολυμπιακό.

Τα παιδιά της Σχολής είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και ν’ ακούσουν τα σοφά λόγια του Συμβούλου Στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Κριστιάν Καρεμπέ.

Η Σχολή μας στα Ιωάννινα η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί το καλοκαίρι του 2016 έχει ξεπεράσει τα 220 παιδιά ηλικίας 5-15 ετών τα οποία μαθαίνουν από τον κ. Μητσιόπουλο, τον παλαίμαχο άσο της ομάδας μας κ. Τάτση και τους άλλους προπονητές τα μυστικά της μπάλας. Η Σχολή μας έχει γίνει σημαντική δύναμη στο ποδόσφαιρο υποδομών της Ηπείρου και συνεχίζει κάθε ημέρα να «δυναμώνει».

 

thumbnail_1585071 thumbnail_1585074 thumbnail_1585085

Σχετικά Άρθρα

Back to top button