ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στον «αέρα» η έναρξη του νέου πρωταθλήματος

Νέα αναβολή στη σημερινή Γ.Σ. της Λίγκας και πλέον η απόφαση για τη… σέντρα στη Super League 1 μετατίθεται για την Τρίτη 17 Αυγούστου.

Θ0λό εξακολουθεί να είναι το τοπίο σε ό,τι αφορά την ημερομηνία έναρξης της νέας Super League 1. Κάτι που φάνηκε για μια ακόμα φορά, το πρωί της Παρασκευής. Ούτε σήμερα υπήρξε απαρτία στη Γ.Σ. και η ημερομηνία «κλειδί» για τη… σέντρα στη νέα χρονιά θα ξεκαθαρίσει την προσεχή Τρίτη, 17 Αυγούστου.

Στις εργασίες της σημερινής Γενικής Συνέλευσης, που είχε προγραμματιστεί μέσω τηλεδιάσκεψης μεταξύ των εκπροσώπων της Λίγκας, δεν σημειώθηκε απαρτία (έλειπαν πέντε ομάδες), ώστε να εγκριθεί η προκήρυξη και έτσι πήρε αναβολή η απόφαση για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το Δ.Σ. βρίσκεται σε εξέλιξη και περιμένουμε να δούμε αν θα σημειωθεί κάποια ανατροπή στη συγκεκριμένη υπόθεση κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είχαν ως ακολούθως:

  1. Ενίσχυση πυρόπληκτων και δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης την 1η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22.
  2. Χορηγικές προτάσεις για διαγωνισμούς Best Goal και Player of the month.
  3. Ορισμός αγώνων 1ης και 2ης αγωνιστικής πρωταθλήματος Super League Interwetten αγ. περιόδου 2021-22 (υπό την αίρεση έγκρισης της προκήρυξης).
  4. Τροποποίηση Κανονισμού Παρατηρητών του συνεταιρισμού.
  5. Ορισμός εκπροσώπων – διαιτητών του συνεταιρισμού στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών και στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.
  6. Διάφορα.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button