ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Mίτσελ:Μας έμεινε γλυκόπικρη γεύση

Γλυκόπικρη χαρακτήρισε για τον Ολυμπιακό την ισοπαλία με τη Φράιμπουργκ. Διότι,πολύ απλά,η ομάδα έβγαλε βελτίωση αλλά ο το τελικό αποτέλεσμα δεν δικαίωσε τις προσπάθειες των παικτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ:

Για το ματς: “Η γεύση που μένει είναι γλυκόπικρη. Έχουμε κάνει καλό πρώτο μέρος, χειριστήκαμε καλές κάποιες καταστάσεις, κάποιες άλλες όχι . Στο δεύτερο μέρος χάσαμε αρκετές μονομαχίες. Γενικά σταθήκαμε πολύ καλά. Δυστυχώς δεχθήκαμε το γκολ στο φινάλε. Περισσότερο με ενοχλεί πως χωρίς λόγο δεχθήκαμε επτά κάρτες και μία αποβολή. Αυτό είναι ανεξήγητο”.

Για το τι είπε στον διαιτητή: “Του είπα συγχαρητήρια. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι διαιτητής, είναι πιο δύσκολο να είσαι κακός διαιτητής. Δεν θέλω να πω πως είναι κακός διαιτητής, αλλά είναι δύσκολο αυτό που κάνεις”.

Για το γεγονός ότι η Φράιμπουργκ έχει ηττηθεί μόνο από Μπάγερν και Ντόρτμουντ και ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά: “Είμαι ικανοποιημένος απ’ ό,τι συμβαίνει γενικότερα στην ομάδα εδώ και ένα μήνα. Έχουμε κάνει αρκετά καλή δουλειά, φαίνεται πως η ομάδα είναι βελτιωμένη. Βγαίνει και στο παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται”.

Για τη βελτίωση του Ολυμπιακού: “Έχουμε κάνει πολλά καλά πράγματα ατομικά και ομαδικά. Είμαστε ευχαριστημένοι. Ο Πασχαλάκης έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, όπως ο Ντόι και ο Αραμπί. Δεν μου αρέσει να ξεχωρίζω γιατί γενικά ήμασταν πολύ καλοί”

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button