ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θέλει Βαϊτση για το διπλό στο Μονακό

Μετά το πρώτο ματς με τη Μονακό αλλά και πιο πρίν, όταν έγινε γνωστός ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά της Ευρωλίγκα είχα τονίσει ότι τίποτα δεν θα είναι εύκολο και κοίτα πως τα φερε η ζωή και τώρα οι Πειραιώτες πάνε στο Πριγκιπάτο ζητώντας τουλάχιστον μία νίκη για να ξαναπάρουν το πλεονέκτημα.

Σήμερα στο ΣΕΦ ,βέβαια όλα ήταν υπέρ της Μονακό. Και όταν λέμε όλα εννοούμε όλα. Διότι όταν βλέπεις τον Λι να προσπαθεί να κάνει αλειουπ και να βάζει τρίποντο η τον Μοτεγιούνας να χάνει τη μπάλα και αυτή να πηγαίνει καλάθι σόρι , αλλά ο Θεός, τη σήμερον ημέρα, ήταν Μονακό που μέχρι και τσαμπουκά έκαναν . Μέσα σε όλα είχαμε και τους διαιτητές οι οποίοι έπαιξαν άμυνα wwe  με πολύ ξύλο και όχι απλά στα όρια του φάουλ αλλά κάτι χειρότερο.  Και κάπως έτσι εκνεύρισαν τον Ολυμπιακό, έπαιξαν με το μυαλό του και …72-96.

Πολύ παράξενη η συμπεριφορά και των τριών διαιτητών σήμερα. Θύμισε κάτι απο το ένδοξο παρελθόν του Φάρου.  Βέβαια λίγοι θα γράψουν για αυτό. Οι περισσότεροι θα το πάνε  στα τεχνικά θέματα γιατί αυτό βολεύει. Αλλωστε και στην κυριαρχία του Παναθηναϊκού λίγοι έως κανεις δεν μίλαγε για τα όργια.

Στο Μονακό, τώρα ο Ολυμπιακός πρέπει να πάει …ορκισμένος. Σαν μα ην υπήρξαν ποτέ τα δύο ματς. Λές και είναι 0-0.  Και πρέπει όλοι να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό. Από τον Μπαρτζώκα  μέχρι τον Λούντζη.  Θέλει καθαρό μυαλό , να μην κοιμηθούν οι παίκτες από αυτή τη μουντή ατμόσφαιρα του Πριγκιπάτου που η πιο καλτ φυσιογνωμία είναι μία γιαγιά ,ένας παππούς ή κάτι γραβατωμένοι  γιάπηδες που μόλις μπει καλάθι πανηγυρίζουν ,άσχετα αν δεν ξέρουν πόσα δεκάλεπτα έχει το μπασκετ.

Οι Πειραιώτες οφείλουν να είναι προσηλωμένοι στο στόχο γιατί δύσκολα οι Πρίγκιπες θα τα βάζουν και πάλι όλα(έστω και αν έχουν τον Τζέιμς) αλλά και δύσκολα οι ίδιοι θα κάνουν ένα τόσο κακό παιχνίδι. Και όπως και στο πρώτο ματς μίλησε ένας αντί σταρ σαν τον Γουόκαπ, ο Ολυμπιακός  θα ψάχνει ένα…Βαϊτση  για το 1-2. Θρύλε μπορείς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button