Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤ

«Μεγαλύτερη απειλή οι οπαδοί του Ολυμπιακού!»

Στη συγκλονιστική στήριξη που παρέχουν στον Θρύλο οι συγκλονιστικοί του οπαδοί στάθηκε ο τεχνικός της Μονακό Σάσα Ομπράντοβιτς.

Στον όγκο των δυσκολιών που θα κληθεί να αντιπαρέλθει η Μονακό απέναντι στον Ολυμπιακό, εστίασε ο Σάσα Ομπράντοβιτς.
Ο προπονητής της γαλλικής ομάδας στάθηκε στη συγκλονιστική παρουσία των ένθερμων φίλων των ερυθρόλευκων» που θα αποτελέσουν την μεγαλύτερη απειλή για τους παίκτε ςτου
Ο Σάσα Ομπράντοβιτς σε δηλώσεις του εκθείασε τον κόσμο του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως είναι ο έκτος παίκτης της ομάδας και η μεγαλύτερη απειλή για τη Μονακό.
«Είναι απίστευτα σκληροί στην έδρα τους, αλλά όχι τόσο στην πορεία. Αν δεν κάνω λάθος έχουν χάσει μόνο από τον Ερυθρό Αστέρα και τον Παναθηναϊκό εντός έδρας. Μια ομάδα που κυριαρχεί εντός έδρας και φτάνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της EuroLeague σημαίνει ότι έκανε μια απίστευτη σεζόν. Ελπίζουμε να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος».

Για τους «παίκτες-κλειδιά» του Ολυμπιακού: «Υπάρχουν παίκτες όπως ο Σλούκας, ο Πρίντεζης και ο Παπανικολάου που έχουν γνωστή ποιότητα και εμπειρία. Από την άλλη, υπάρχουν και νέα πρόσωπα όπως ο Ντόρσεϊ, ο MακΚίσικ και ο Φαλ, αλλά η μεγαλύτερη απειλή είναι οι οπαδοί, ο έκτος παίκτης τους».

Για τον στόχο της Μονακό: «Πρέπει να είσαι πάντα πεινασμένος και να έχεις μεγάλους στόχους. Πιστεύω ότι πάνω από όλα δείξαμε ότι ανήκουμε εδώ στα play off και ακόμη και με τις ρωσικές ομάδες, αν επιτρεπόταν να παίξουν, θα ήμασταν εδώ. Πρέπει να μείνεις πεινασμένος και νομίζω ότι αυτό είναι πάντα το κλειδί».

Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα: «Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον προπονητή Μπαρτζώκα, έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι πολλές φορές στη Ρωσία, είμαι σίγουρος ότι μπορεί να προετοιμάσει κάποια νέα πράγματα, αλλά σε αυτό το σημείο, δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια για κάτι τέτοιο.

Στο τέλος, αυτό που θα έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ποιος θα είναι πιο επιθετικός και με περισσότερη ενέργεια».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button