ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τεράστια θλίψη: Πέθανε η Κανέλλα Χρυσονίδου

Η Κανέλλα Χρυσονίδου, που εργαζόταν επί σειρά ετών στην ΚΑΕ Ολυμπιακός,  έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής βυθίζοντας στο πένθος την ερυθρόλευκη οικογένεια.

 

Η οικογένεια του Ολυμπιακού πενθεί. Η Κανέλλα Χρυσονίδου, ένα πρόσωπο το οποίο είναι συνυφασμένο με την ιστορία των «ερυθρολεύκων», έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής (28/06), έπειτα από τη μάχη της με πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που βρισκόταν στον σύλλογο από το 1998, έχοντας αναλάβει διάφορα πόστα στην ΚΑΕ, όπως στο Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων και στη Γραμματειακή Υποστήριξη. Από το 2010 ήταν Υπεύθυνη της Διεύθυνσης εισιτηρίων.

Μάλιστα ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» Γιώργος Μπαρτζώκας, της είχε αφιερώσει την κατάκτηση της EuroLeague.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button