ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ώρα πρόκρισης για Θρύλο!

Ορκισμένος ο Ολυμπιακός τα δίνει όλα για την πρόκριση στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο (19:30 – COSMOTE Sport 1).

 

Με ιερό πάθος και αποφασιστικότητα, ο Ολυμπιακός ρίχνεται στην μάχη του επαναληπτικού Κυπέλλου στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, με φόντο το εισιτήριο της προκρισης για την ημιτελική φάση του θεσμού (19:30 – COSCOTE Sport1).

Oι πρωταθλητές Ελλάδας μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν έχουν άλλη επιλογή από το να ζητήσουν την νίκη, που θα τους χαρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει ελληνικής διοργάνωσης και παράλληλα θα τους επιτρέψει να αποκτήσει ισχυρή δόση αυτοπεποίθησης ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που τους περιμένει σε όλα τα μέτωπα.

Ο Πάουλο Μπέντο, που δεν θα υπολογίζει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στις υπηρεσίες του τραυματία Αντρέ Μάρτινς, έχει αφήσει εκτός αποστολής τόσο τον Μάρκο Μάριν, όσο και τον Αλί Σισοκό.

Εκτός αποστολής επίσης, έχουν τεθεί οι Τσόρι Ντομίνγκες, Εστεμπαν Καμπιάσο, όπως επίσης και οι τραυματίες Μπρούνο Βιάνα και Στέφανος Καπίνο

Αναλυτικά την αποσοτλή του Θρύλου απαρτίζουν οι:: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Λεάλι, Μανθάτης, Νικολάου, Παρέδες, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button