ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ύμνοι» Λάνγκφορντ για Σπανούλη!

10d671ebdf23ec75e43d5973a09151cd

Το εγκώμιο του αρχηγού και φυσικού ηγέτη του Ολυμπιακού έπλεξε ο Αμερικανός γκαρντ της Ούνικς Καζάν.

 

Τον σεβασμό και την τεράστια αναγνώριση σύσσωμου του ευρωπαϊκού μπάσκετ προς το πρόσωπό του απολαμβάνει σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια ο Βασίλης Σπανούλης.

Η συνέπεια, αλλά και η ηγετική φυσιογνωμία που χαρακτηρίζουν στον υπέρτατο βαθμό τον αρχηγό του Ολυμπιακού έχουν φτάσει σε σημείο να εμπνέουν ακόμη και τους αντιπάλους του.

Τρανό παράδειγμα αποτελεί ο Κιθ Λάνγκφορντ.

Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ της Ούνικς Καζάν, με αφορμή την προσεχή αναμέτρηης τν δύο ομάδων της προσεχή Παρασκευή στο ΣΕΦ για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αφιερώνοντας διθυραμβικά σχόλια για τον «Kill-Bill»:

«Ανυπομονώ να τον αντιμετωπίσω επειδή την τελευταία φορά που έγινε όταν ήμουν στο Μιλάνο, ήμασταν αρκετά τυχεροί για να νικήσουμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του άσου της Ούνικς Καζάν, για να προσθέσει:

«Και τότε ήθελα πολύ να παίξουμε αντίπαλοι και τώρα το ίδιο, αν και δεν νομίζω να υπάρξουν πολλά ματς-απ μεταξύ μας. Δεν είμαι σίγουρος πως θα με μαρκάρει και θα τον μαρκάρω. Ίσως σε μερικές στιγμές μόνο, αλλά είμαι σίγουρος πως οι προπονητές μας έχουν καταστρώσει άλλες στρατηγικές. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για να αντιμετωπίσω ένα σπουδαίο παίκτη.

Αυτό το πράγμα που απολαμβάνω στον Σπανούλη είναι η συνέπεια του. Πρέπει να σέβεσαι πάντα κάποιον που κάθε χρόνο συνεχίζει να κάνει τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του καλύτερους. Είναι εντυπωσιακή η συνέπεια του αυτά τα χρόνια…

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button