ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παπανικολάου: “Προχωράμε”

Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν ένας από αυτούς που “ξέφυγαν” από την μέτρια εμφάνιση της ομάδας  στο Μιλάνο  και την βαριά ήττα με 99-83. Οπως και τα υπόλοιπα παιδιά έτσι και ο  “Παπ” ξέρει ότι η ομάδα πρέπει να επανέλθει.

Ο έμπειρος  φόργουορντ τόνισε χαρακτηριστικά:

“Σκοπός είναι να αφήσουμε πίσω την Αρμάνι και να προχωρήσουμε παρακάτω. Αύριο έχουμε δύσκολο ματς κι υπάρχουν δύο λόγοι που πρέπει να αντιδράσουμε γιατί είχαμε χάσει και στον πρώτο γύρο. Πρέπει να ετοιμαστούμε σωματικά και πνευματικά ώστε να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό”.

Για την ποιότητα της Μπάμπεργκ: “Είναι καλή ομάδα, έχει χάσει πολλά ματς στον πόντο όπως χθες με την Ρεάλ. Πρέπει να παίξουμε δυνατή άμυνα και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, να βγάλουμε ενέργεια και να βρούμε εύκολα καλάθια. Οι ίδιοι είμαστε, δε χρειάζεται να αλλάξουμε κάτι επειδή χάθηκε ένα ματς. Απλά πρέπει να τα κάνουμε με συνέπεια και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του ματς”.

Για τις 3 συνεχόμενες νίκες των Γερμανών: “Σε δεύτερη μοίρα έρχεται το παρελθόν. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε το αυριανό ματς για να αντιδράσουμε μετά από ένα κακό παιχνίδι που είχαμε στο Μιλάνο και να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε τόσο. Η παράδοση παίζει ρόλο όχι όμως μεγάλο, καλό είναι όμως να υπάρχει στο μυαλό μας”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button