ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Όπως λατρέψαμε τον Ζε Ελίας…»

 

Δημόσια τοποθέτηση για τον αριθμό φανέλας που επέλεξε ο Γκιγιόμ Ζιλέ πήρε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς μέσω των social media.

Στην πρωτοβουλία να δώσει ένα τέλος στην παραφιλολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες στα social media, με αφορμή το νούμερο «13» που επέλεξε να φορέσει ο Γκιγιόμ Ζιλέ, προχώρησε ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός με μήνυμα που ανέβασε στα social media φρόντισε να δώσει το δικό του στίγμα και να υπεραμυνθεί της απόφασης του νέου αποκτήματος των πρωταθλητών Ελλάδας

Αναλυτικά τί έγραψε:

«Επειδή παρατράβηξε το θέμα με το «13» στη φανέλα του Ζιλέ, να πω τα εξής: Προφανώς κανένα νούμερο δεν ανήκει σε καμιά ομάδα ή σε οπαδούς. Με έναν αριθμό συνδέεσαι για πολλούς λόγους!

Τι να κάνουμε τώρα; Να καταργήσουμε και το 4 και το 21; Ή οι άλλοι να τα βάλουν με τον Άλτμαν που πήρε το «7»;

Όπως λοιπόν λατρέψαμε τον Ζε Ελίας που φορούσε το 13» έτσι πάμε να στηρίξουμε τον Ζιλέ και ας σταματήσουμε επιτέλους τη γκρίνια για φυσικά και μεταφυσικά! ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για τα μεγάλα παιχνίδια με την Ριέκα για να βρεθούμε εκεί που αξίζουμε!!! Εκεί που ανήκουμε!!!!»

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button