Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ψάχνει νίκη εξιλέωσης!

Αποφασισμένος απέναντι στην Μπάμπεργκ ο Ολυμπιακός παίζει τα ρέστα του για θρίαμβο, ώστε να εδραιωθεί στην πρώτη τριάδα (21:00, ΕΡΤ-2).

 

Μονόδρομο αποτελεί για τον Ολυμπιακό η νίκη στην αποψινή καθορισιτκή αναμέτρηση κόντρα στην Μπάμπεργκ (21:00, ΕΡΤ-2).

Οι πρωταθλητές Ελλάδας οι οποίοι προέρχονται από την …  ανώμαλη προσγείωση του Μιλάνο, που έφερε η ήττα από την Αρμάνι μες 99-83 αναζητούν νίκη εξιλέωσης κι επιβεβαίωσης, ώστε να αποκτήσουν εκ νέου θετική ψυχολογία και παράλληλα να εδραιωθοιύν στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Απέναντι στον κακό τους δαίμονα, ο οποίος στους 14 τελευταίους μήνες μετράει ρεκόρ 3-0 κόντρα στους «ερυθρόλευκους», οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου αναζητούν να βρουν τρόπο αντίδρασης και θέλουν όσο τίποτε άλλο να φτάσουν σε μία εμφατική νίκη

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μπροστά στο ένθερμο κοινό τους,που προβλέπεται να δημιουργήσιε για ακόμη μία φορά φαντασμαγορική ατόσφαιρα, θα επιδιώξουν να επιβάλλουν στο παρκέ του ΣΕΦ τους δικούς τους κανόνες.

Η πιεστική και αποτελεσματική περιφερειακή άμυνα απέναντι στα γκαρντ της Μπάμπεργκ αποτελεί το ζητούμενο για τον Θρύλο, αφού μέσα από τη καλή τους άμυνα οι «ερυθρόλευκοι» θα αποκτήσουν την απαιτούμενη ενέργεια και θα επιδιώξουν να τρέξουν στο ανοικτό γήπεδο, κάτι που άλλωστε συνηθίζουν στο παλατάκι του Φαλήρου.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button