ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεχίζει φουριόζος ο Πουλίδο!

b2ap3_medium_alan_pulido_kidnapping

Το τέταρτό του γκολ στα μέχρι τώρα φιλικά του Ολυμπιακού πανηγύρισε ο Μεξικανός φορ στη φιλική νίκη των πρωταθλητών Ελλάδας κόντρα στη Βέστερλο.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Τις εαιρτετικές του εμφανίσεις στα μέχρι τώρα φιλικά, που έχιε δώσει ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, συνεχίζει ακάθεκτος ο Άλαν Πουλίδο!

Ο 25χρονος Μεξικανός φορ έχει μπει με το πόδι…πατημένο στο γκάζι, αναδεικνύοντας πτυχές της ποιότητάς του, αλλά και των εκτελεστικών του ικανοτήτων, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο τον Βίκτορ Σάντσεθ και τους στενούς του συνεργάτες, εν όψει της νέας απαιτητικής σεζόν.

Ο Μεξικανός φορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 39’ άνοιξε το σορ για τους Πειριαώτες φτάναοντας αισίως τα τέσσερα τέρματά του στα μέχρι στιγμής παιχνίδια προετοιμασίας των πρωταθλητών Ελλάδας., Είχαν προηγηθεί τα δύο στο επιβλητικό 4-1 επί της Χορν στο παρθενικό φιλικό του Θρύλου επί αυστριακού εδάφους και το γκολ στο 1-1 επί της Βάκερ Ινσμπρουκ.

Ακόμη ένα στοιχείο, που εντυπωσιάζει την τενχική ηγεσία αναφορικά με τον Άλαν Πουλίδο έχει να κάνει με τις εναλλαγές θέσεων, αλλά και το γεγονός ότι μπορεί με την ίδια ευκολία να δημιουργήσει ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες και να συνεργαστεί με τους συμπαίκτες του..

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button