ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Συνέχισε την αήττητη πορεία του

Την νικηφόρα πορεία του στο Ελληνικό πρωτάθλημα συνέχισε ο Ολυμπιακός που επικράτησε εκτός έδρας του ΔΟΥΚΑΣ στο Δαϊς με 25-20 και έτσι παρέμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας και παράλληλα διατήρησε το αήττητο που τρέχει

Πλέον η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα επικεντρώνεται στο πρώτο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας την ερχόμενη Τετάρτη.

Το σκορ στο κλειστό του Δαΐς άνοιξε για τον Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Τζηράς και στη συνέχεια, ο Ρέινα διπλασίασε τα «ερυθρόλευκα» τέρματα. Ο Έλληνας εξτρέμ με δυο συνεχόμενα γκολ, φτάνοντας τα τρία προσωπικά στον αγώνα, επανέφερε τη διαφορά στο συν δυο, για τον Ολυμπιακό (4-2 στο 7:15). Εξαιρετική προσπάθεια του Τσίλη στο 12:10 διαμόρφωσε το 7-4, δίνοντας για πρώτη φορά στον αγώνα αέρα τριών τερμάτων στους νταμπλούχους Ελλάδας. Οι παίκτες του Γιώργου Ζαραβίνα συνέχισαν να έχουν το έλεγχο του αγώνα και στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου με ένα σερί 3-0 έκαναν το 8-4. Εκρηκτική η συνέχεια του αγώνα με τον Λέμος να δέχεται κόκκινη και μπλε κάρτα στο 25:43. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το μομέντουμ του αγώνα και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα ισοφαρίζοντας σε 12-12 λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δεύτερου μισού του αγώνα, ο Ρέινα, με το τρίτο προσωπικό του γκολ, έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Ολυμπιακό με 13-12. Το 14-14 έγραψε ο Σανίκης και ενώ είχαν παιχτεί πέντε λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 15-14 ο Τσιλιμπάρης απέκρουσε πέναλτι των γηπεδούχων και ο Τζηράς στην αμέσως επόμενη φάση, ισοφάρισε εκ νέου σε 15-15, ενώ ήταν αυτός που διαμόρφωσε και το 16-16. Ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά με τον Καραμπουρνιώτη να σκοράρει στο 41:58 του αγώνα. Μετά από πολύ ώρα οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με δυο τέρματα, χάρη στο τέταρτο προσωπικό γκολ του Ρέινα. Ο Δημήτρης Τζηράς συνέχισε να είναι το επιθετικό όπλο του Ολυμπιακού, κάνοντας το 19-18. Στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα, με τον Τσιλιμπάρη να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση κάτω από τα δοκάρια, ο Ολυμπιακός είχε τον απόλυτο έλεγχο, διατήρησε και διεύρυνε το προβάδισμα του, δείχνοντας ότι είναι ανώτερη ομάδα και πήρε τη νίκη με 25-20. Πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού ήταν ο Δημήτρης Τζηράς που σημείωσε εννιά τέρματα και τον ακολούθησε ο Ρέινα με πέντε. Με αυτό το αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός συνέχισε με το απόλυτο των νικών στο πρωτάθλημα και πλέον συγκεντρώνεται στις υποχρεώσεις του κυπέλλου, όπου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, την Τετάρτη θέλει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό της διοργάνωσης.

Τα πεντάλεπτα: 3-4, 4-6, 4-8, 6-9, 10-11, 12-12 (ημ.), 14-13, 15-15, 16-17, 18-19, 19-23, 20-25

Δούκας (Κωνσταντίνος Μπούνας): Μωραϊτης 1, Τόμπρος, Παπαπούλιος 4, Αϊβαλιώτης 1, Πολυδώρος, Μπραουδάκης, Μπαζδέκης, Ταουσάνης 2, Ντούνης 3, Σαμαράς, Λιόλιος 2, Ζιβούλοβιτς 2, Τζανιδάκης, Κλέωπας, Κολλύρης, Κεδέρης 5

Ολυμπιακός (Γιώργος Ζαραβίνας): Κρητικός 1, Τζηράς 9, Καραμπουρνιώτης 1, Λέμος 2, Ρέινα 5, Τερλέτσκι, Κανδύλας 1, Σανίκης 2, Μπούμπαλο 1, Λιάπης, Τσιλιμπάρης, Άρσιτς, Αραπακόπουλος 1, Χάλαρης, Τσίλης 2, Κόντης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button