ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μακάρι να βγουν κι άλλοι Καλογερόπουλοι

Ο Πέδρο Μαρτίνς εμπιστεύεται τον νεαρό στόπερ, όπως και τα άλλα παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία. Γράφει ο Παύλος Σαχτούρης.

Ένα ακόμα ματς για τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν το πρωτάθλημα, όπου ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νεαρά παιδιά. Κι αυτό δείχνει το πλάνο, τον τρόπο σκέψης και τη φιλοσοφία που έχει ο Πορτογάλος. Το δεύτερο σερί πρωτάθλημα έχει έρθει εδώ και καιρό. Τί έχει μπροστά του ο προπονητής του Ολυμπιακού; Να καθοδηγήσει την ομάδα ώστε να κατακτήσει και το Κύπελλο, να κάνει για δεύτερη σερί χρονιά το νταμπλ.

Όμως, ο Πέδρο Μαρτίνς κοιτάει και πιο πέρα. Όχι μόνο το σήμερα ή το αύριο. Κοιτά το μέλλον! Βλέπει μακριά. Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον Πειραιά κοιτούσε και τα παιδιά της «ερυθρόλευκης» ακαδημίας. Εξάλλου, ο ίδιος είχε τονίσει πώς υπάρχει ταλέντο, υπάρχουν παιδιά που μπορούν να σταθούν σε αυτό το επίπεδο. Ο Καλογερόπουλος είναι ένα παιδί με προοπτικές και λαμπρό μέλλον. Και δεν είναι ο μόνος.

Η δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη αποδίδει καρπούς. Είναι ένα όνειρο και του Βαγγέλη Μαρινάκη και των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Να έρθει μια ημέρα όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν μια ενδεκάδα που θα αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από παιδιά προερχόμενα από τα τμήματα υποδομής. Παίκτες από την Ακαδημία που θα επανδρώσουν την πρώτη ομάδα.

Βλέπουμε πώς πλέον έχει αρχίσει να καθιερώνεται ο Ανδρούτσος στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Τζολάκης θεωρείται δεύτερη λύση πίσω από τον Σα, ο Βρουσάι έχει περάσει πολλά όμως ήταν καθοριστική η παρουσία. Ο Σουρλής πήρε στα τελευταία ματς χρόνο συμμετοχής κι έδειξε σημάδια προόδου. Και δεν είναι μόνο αυτά τα παιδιά. Υπάρχει ο Καραργύρης που πήρε χρόνο συμμετοχής, αλλά έρχονται από πίσω και άλλοι.

Στο χέρι τους είναι να πάρουν και άλλες ευκαιρίες, να δικαιώσουν τον Μαρτίνς για την εμπιστοσύνη που τους δείχνει, να καθιερωθούν και να επανδρώσουν την πρώτη ομάδα στο μέλλον. Ευχή όλων είναι να υπάρξουν κι άλλοι Καλογερόπουλοι. Και άλλα παιδιά από την Ακαδημία που να έχουν αντίστοιχο μέλλον!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button