ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Σεβασμός στον Καρντόσο!»

Την άποψη ότι ο Παραγουανός φορ του Ολυμπιακού μπορεί να προσφέρει σε σημαντικούς τομείς, εξέφρασε ο Πάουλο Μπέντο.

 

Ομπρέλλα προστασίας προς τον Όσκαρ Καρντόσο παρέχει ο Πάουλο Μπέντο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευυξης Τύπου που ακολούθησε του 0-0 των «ερυθρόλευκων» απέναντι στην Οσμανλισπόρ υπεραμύνθηκε του Παραγουανού επιθετικού, σημειώνοντας ότι ο 33χρονος παίκτης χρειάζεται τον σεβασμό όλων και ότι έχει πολλά να προσφέρει

Ερωτηθείς για το τί γεύση αφήνει αυτό το 0-0, ο Πάουλο Μπέντο τόνισε:

«Δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε στο πρώτο ματς. Το ματς στην έδρα μας. Όταν δεν καταφέρνεις να κερδίσεις το 0-0 είναι το αμέσως πιο καλό αποτέλεσμα. Δεν ημασταν όσο καλοί θα θέλαμε στο α’ μέρος. Μας έλλειπει η κινητικότητα και η πρωτοβουλία. Ο αντίπαλος έπαιζε δυνατά. Γενικά δεν αξιοποιήσαμε τις φάσεις. Γενικά όμως ήμασταν η πιο καλή ομάδα με ευκαιρίες για γκολ. Κυριαρχήσαμε και θα έπρεπε να είναι άλλο το αποτέλεσμα. Μας μένει το επόμενο ματς. Θα κοιτάξουμε να είμαστε επιθετικοί. Να βάλουμε κάποιο γκολ. Από τον αντίπαλο δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας για να είμαστε η ομάδα που θα κερδίσει».

Για το γεγονός ότι δεν κινδύνευσε ο Ολυμπιακός και ότι έγινε η μισή δουλειά και το κατά πόσον θα άλλαζε κάποια από τις επιλογές του:

«Είναι κάτι δύσκολο. Δεν είναι εύκολο ότι ρωτάτε. Όταν μετά τον αγώνα έχουμε δει τι έγινε δεν μπορούμε να το έχουμε προβλέψει. Πρέπει να ξαναπαίξεις το ματς για να το δεις. Ελέγξαμα καλά τις αντεπιθέσεις του αντιπάλου αλλά θα έπρεπε να είχαμε περισσότερες τελικές για να βάλουμε κάποιο γκολ.»

Για το εάν θεωρεί ότι φταίει κάτι που δνε κέρδις εο Ολυμπαικός

«Σε σχέση με το πρώτο ερώτημά μας στην Ευρώπη έχουμε αποτελέσματα που μας αδικούν. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εξηγήσεις τι γίνεται. Θα πω πως το βλέπω εγώ. Όταν ήρθα βρήκα μία ομάδα σε πανικό και δεν είχα χρόνο να την ετοιμάσω. Υπήρχε κακό κλίμα και φοβίες. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Με βάση το πως ξεκινήσαμε και το πως έχουν έρθει τα πράγματα έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο. Όταν επιλέγουμε έναν παίκτη τον διαλέγουμε για τα χαρακτηριστικά για την στρατηγική του ματς. Θεωρούσαμε πως έπρεπε να παίξει. Να σας ζητήσω να είστε πιο προσεκτικός στα σχόλιά σας. Ο Καρντόσο είναι παίκτης του Ολυμπιακού και αξίζει τον σεβασμό μας. Να αποφύγουμε γενικά τέτοια σχόλια για παίκτες και για έναν παίκτη που είτε είναι στην αποστολή είτε όχι πρέπει να έχει τον σεβασμό μας».

Το κατά πόσον θεωρεί ότι μπορεί να έχει αδικήσει τον Ανσαριφάρντ και το εάν σκέφτεται τον Καρντόσο για βασικό και στη ρεβάνς στην Τουρκία:

«Ακόμα δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε με ΑΕΚ. Από αύριο θα σκεφτούμε για τον σημαντικό αγώνα με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα. Δεν θα σκεφτώ καθόλου τη ρεβάνς της Πέμπτης. Για το σχόλιο για τον Ανσαριφάρντ δεν θα πω κάτι άλλο για τις συγκρίσεις«.

Το εάν έλλειψε η ευρωπαϊκη εμπειρία από τον πάγκο σήμερα και ότι ο Μπουχαλάκης ήταν ο πιο πεπειραμένος στους αναπληρωματικούς:

«Αρχικά ποτέ δεν το έκανα και δεν θα το κάνω να ξεχωρίζω τα ματς από Ευρώπη ή Ελλάδα. Δεν αλλάζει η ιδέα μας. Μπορεί να αλλάζει η στρατηγική. Δεν έχω άλλον τρόπο σκέψης για το ποιούς θα επιλέξω. Η ώρα είναι 23.00. Αύριο έχουμε πρωινή προπόνηση. Θα απαντήσω σε ότι θέλετε για τον αγώνα. Επειδή ξέρω που θέλετε να το πάτε δεν θα απαντήσω σε άλλες ερωτήσεις.

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button