ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ροτέισιον ενόψει Πλατανιά

oscar

Με πολλές αλλαγές αναμένεται να παρατάξει τους πρωταθλητές ο Πάουλο Μπέντο στο αυριανό εναρκτήριο παιχνίδι για την φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Πλατανιά.

Ο Πορτογάλος γνωρίζει πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη μέση του αγωνιστικού Γολγοθά και τα έχει πάει περίφημα ως τώρα, μετρώντας τρεις νίκες με Πανιώνιο, Αστάνα και ΠΑΟΚ. Για να συμβεί κάτι αντίστοιχο και στα άλλα τρία παιχνίδια που ακολουθούν στο πρόγραμμα μετά τον Πλατανιά, θα χρειαστούν κάποιες αλλαγές, τις οποίες ο τεχνικός των πρωταθλητών είναι έτοιμος να κάνει.

Το βέβαιο είναι ότι δεν θα δούμε ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει σχεδόν όλα τα παιχνίδια. Ο χρυσός σκόρερ του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, Λούκα Μιλιβόγεβιτς αναμένεται να είναι εκτός αποστολής για να πάρει τις απαραίτητες ανάσες και φανέλα βασικού είναι πιθανό να πάρει ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ο Μάρκο Μάριν επιστρέφει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού μετά από δύο αγώνες, ενώ εκτός αποστολής αναμένεται να βρίσκεται και ο Μπράουν Ιντέγε. Ο Νιγηριανός που έχει δώσει πολλά συνεχόμενα παιχνίδια θα ξεκουραστεί και η αιχμή του δόρατος θα είναι ο Όσκαρ Καρντόσο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button