ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παντελάκης: “Στη συνέχεια θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί” (vid)

Την πεποίθησή του πως ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί πιο ανταγωνιστικός στην συνέχεια στάθηκε ο κόουτς Παντελάκης μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στην Φενέρμπαχτσε. Παράλληλα χαρακτήρισε απαράδεκτη τη διακοπή που θεωρεί πως επηρέασε την ομάδα ενώ έδωσε και συγχαρητήρια στην αντίπαλο του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Αρχικά να δώσουμε συγχαρητήρια στην Φενέρ για την νίκη της. Για μας ηταν το πρώτο παιχνίδι στον θεσμό. Θεωρώ ότι σε πολλά σημεία του παιχνιδιού τα πήγαμε καλά, αλλά φάνηκε λίγο η απειρία μας σε αυτό το επίπεδο. Η διάθεση όμως που έχουν οι παίκτριες ήταν ικανοποιητικό και πιστεύω πως στην συνέχεια θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί με όλες τις ομάδες”.

Αν επηρέασε η διακοπή την απόδοση της ομάδας:

“Από το αποτέλεσμα φαίνεται πως μας επηρέασε. Κανονικά δεν έπρεπε. Ηταν μια διακοπή που τους λόγους δεν μπορώ πραγματικά να τους περιγράψω. Είναι αστεία πράγματα αυτά που συμβαίνουν αλλά σίγουρα ήταν κάτι που ενώ ήμασταν σε καλό μομέντουμ, έπαιξε το ρόλο του. Αλλά το ίδιο θα μπορούσε να πει και η άλλη ομάδα, οπότε δεν στέκομαι σε αυτό το γεγονός όσο κι αν το θεωρώ απαράδεκτο”.

Για το άγχος της πρεμιέρας:

“Άγχος υπάρχει πάντα. Έτσι είναι ο πρωταθλητισμός. Έτσι γινόμαστε καλύτεροι. Αν δεν έχεις άγχος δεν έχεις και κίνητρο. Εμάς το κίνητρο ήταν για σήμερα υψηλό. Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ήμασταν μέσα. Απλά αν χάσεις τη συγκέντρωσή σου για 2-3 λεπτά, τότε μπορεί να σου κοστίσει”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button