ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καλύτερος πελάτης του Καρίμ! (Video)

 

Σε δύο περιπτώσεις έχει «πονέσει» τον Παναθηναϊκό από την θητεία του στον Πανιώνιο το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού.

 

Με .. προίκα πολλές καταπληκτικές εμφανίσεις με την φανέλα του Πανιωνίου, αλλά και με τις καλύτερες συστάσεις να τον συνοδεύουν, αποκτηθηκε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ από τον Ολυμπιακό.

Ο 26χρονος Ιρανός φορ ήρθε στον Θρύλο αποφασισμένος να πετύχει πολλά γκολ με την «ερυθρόλευκη» φανέλα και να εκτοξεύσει στα ύψη το κασέ του βοηθώντας τα μέγιστα τους πρωταθλητές Ελλάδας να πετύχουν τους στόχους τους.

Σε αυτή την 18μηνη θητεία του στους «κυανέρυθρους» ο Ανσαριφάρντ είχε να επιδείξει αρκετά επιτεύγματα, αναδεικνύοντας πτυχές της εκτελεστικής του δεινότητας.

Μάλιστα σε αυτά, έρχονται να προστεθούν και οι εξαιρετικές εμφανίσεις, αλλά και τα εντυπωσιακά ποσοστά σκοραρίσματος, που έχει να επιδείξει κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Ο Ιρανός νεοαποκτηθείς επιθετικός του Ολυμπιακού έχει βρει δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα των «πρασίνων» και ετοιμάζεται να το κάνει πολλές φορές στο μέλλον φορώντας την τιμημένη φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος!

Για όσους δεν θυμούνται το Redaroume.gr  μπήκε στον κόπο να σας θυμήσει τα δύο τέρματα που πανηγύρισε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ  ως παίκτης του Πανιωνίου κόντρα στους «πράσινους».

Η πρώτη ήταν στο περυσινό παιχνίδι των πλέι – οφ στην Νέα Σμύρνη (1-1), όπου είχε εκμεταλλευτεί ολιγωρία της «πράσινης» άμυνας ανοίγοντας το σκορ, ενώ ο Ιρανός φορ σκόραρε και φέτος, επίσης στην Νέα Σμύρνη στο ισόπαλο με 1-1 ματς του πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων.

 

Ας απολαύσουμε τα καλύτερα γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ! Καλώς ήρθες παικταρά!

 

https://youtu.be/aox4ya3jTV8

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button