ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι Πειρατές της Πειραϊκής!

Η πιο μεγάλη ώρα για τον Θρύλο έφτασε! Όχι δηλαδή ότι είναι η πρώτη φορά, αλλά κάθε φορά που ο μεγάλος αυτός Σύλλογος με τις τόσες πολλές επιτυχίες και χρυσές σελίδες στην ιστορία του περνάει σε άλλο ένα ευρωπαϊκό τελικό, είναι ξεχωριστή από κάθε άποψη.

Η πρόκριση στον μεγάλο τελικό που θα δώσει την δυνατότητα στον Ολυμπιακό να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, αυτό του LEN Champions League ήταν είναι και θα είναι πάντα η μεγαλύτερη προκληση στην ιστορία του. Μέσα από μία σεζόν την οποία αξίζει να το πετύχει. Εντός συνόρων βρίσκεται χίλια μίλια μακριά από τους διεκδικητές του. Ήδη είναι βασιλιάς στην Ελλάδα και έχει κάθε δικαίωμα να θέλει να γίνει βασιλιάς όλης της Ευρώπης. Το μπορεί, το πιστεύουμε όλοι. Η ποιότητα αυτής της ομάδας είναι ανώτερη από κάθε άλλη. Ας είναι ο τελικός ένα παιχνίδι στο οποίο γίνονται όλα, αλλά ο Ολυμπιακός δεν είναι το φαβορί. Ξεκάθαρο φαβορί είναι η Προ Ρέκο αφού παίζει και στην έδρα της.

Στον Ολυμπιακό ποτέ δεν “κολλάει” άλλωστε ο ρόλος του φαβορί και αυτό είναι που μας αρέσει ακόμη περισσότερο. Προτιμούμε να πηγαίνει σαν “πειρατής”, έτοιμος να κουρσέψει κάθε έδρα στην οποία αγωνίζεται. Δεν το λέμε για να “απαλλαγεί” από το άγχος. Το λέμε γιατί έτσι είναι. Οι Πειρατές της… Πειραϊκής βρίσκονται στην Γένοβα από την Πέμπτη και θα πάνε την περιπέτειά τους μέχρι το τέλος.

Ότι και να συμβεί, δεν θα σταματήσουμε ούτε στο ελάχιστο να είμαστε υπερήφανοι για αυτή την ομάδα. Και για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα, δεν την θέλουμε φαβορί. Την θέλουμε Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Γιατί το μπορεί και το αξίζει. Με τους παίκτες “κουρσάρους”, τον προπονητή των μεγάλων επιτυχιών Θοδωρή Βλάχο και φυσικά έναν Ερασιτέχνη με τον κορυφαίο Πρόεδρο και διοίκηση σε όλη την Ευρώπη, δεν μπορεί παρά να έχει ταβάνι την συμμετοχή του σε τελικό και επισφράγιση των κόπων του, την κατάκτηση του Τροπαίου. Και μη ξεχνάμε. Στον ημιτελικό με την Μπαρτσελονέτα είδαμε… ΤΑ ΟΡΓΙΑ! Αν δεν επαναληφθούν τα ίδια και στον τελικό, ο Θρύλος το έχει!

ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ! Όσοι είναι στην Γένοβα και όλοι οι υπόλοιποι, ένα σώμα μια ψυχή, μιά φωνή δίπλα σου!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button