ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι Παλαίμαχοι του Θρύλου στο Redaroume.gr

14724060_857315891070678_1486168618_o

Λίγα λεπτά πριν την πρώτη Γενική Συνέλευση τους για την νέα σεζόν, οι Παλαίμαχοι του Ολυμπιακού άνοιξαν, όχι μόνο την πόρτα του Συνδέσμου Βετεράνων, αλλά και την αγκαλιά τους στην κάμερα του Redaroume.gr.

14694611_10154653204619874_1509442650_n

Κατά την είσοδο στα ιδιόκτητα γραφεία του Συνδέσμου, ο οποίος ιδρύθηκε το 2000 με την έμπρακτη βοήθεια και στήριξη μεγάλων ηγετικών μορφών του Ολυμπιακού, μπορεί κανείς εύκολα να αντιληφθεί για ποιους λόγους θεωρείται ο καλύτερος και πιο οργανωμένος Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα και ένας εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη.

Ο Γενικός Γραμματέας, η ψυχή των Βετεράνων, όπως τον χαρακτηρίζουν οι ίδιοι οι παίκτες, κ. Αντώνης Γλύκας, ανέλαβε χρέη “ξεναγού” για τους επισκέπτες του Redaroume, και με μεγάλη ευχαρίστηση εξήγησε και στην κάμερα αυτά που βλέπαμε. 91 ετών ιστορία σε φωτογραφίες θρυλικών μορφών, όπως ο Γραμματικόπουλος, ο Μουράτης, ο Κρητικόπουλος, ο Μπέμπης, ο Δαρίβας, ο Ρωσσίδης και τόσοι άλλοι, Κύπελλα, τιμητικές διακρίσεις, καθώς και η φυσική παρουσία των Παλαιμάχων έδινε την εντύπωση πως περισσότερο σε μουσείο βρισκόμασταν παρά σε γραφείο.

Οι Θρυλικές μορφές του ερυθρόλευκου παρελθόντος, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Δαρίβας, ο αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Γκαϊντατζής, καθώς και οι Θανάσης Αγγελής, Μπάμπης Σταυρόπουλος, Ανδρέας Μπονόβας, Χρήστος Καλτσάς, Αντώνης Τζανετουλάκος, Σωτήρης Γκαβέζος και πολλοί άλλοι, υποδέχθηκαν επίσης τους ρεπόρτερ του Redaroume, Θάνο Πέππα και Παναγιώτη Μελά και αφού τους ξενάγησαν στα ιδιόκτητα γραφεία του Συνδέσμου, μίλησαν στην κάμερα για τους στόχους, τα σχέδια τους, εξηγώντας παράλληλα τον τρόπο λειτουργίας του Συνδέσμου, καθώς και το έργο του.

Πρώτο μέλημα των παλαιμάχων της ομάδας είναι η επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, οι οποίες δίνουν συνέχεια στο ιερό έργο που επιτελεί ο Σύνδεσμος. Το κοινωνικό έργο που προσφέρεται, πάντα με αρωγό τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη είναι εξαίρετο και αυτή είναι μία από τις βασικότερες επιδιώξεις. Οι άσσοι του παρελθόντος, με φιλικά που δίνουν σε ολόκληρη την Ελλάδα και όχι μόνο, αφού αρκετές φορές έχουν περάσει τον Ατλαντικό, βρίσκονται δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και τους στηρίζουν έμπρακτα.

Παράλληλα εξήγησαν την σημασία του να βρίσκονται στο πλευρό της πρώτης ομάδας και στους τρόπους με τους οποίους την στηρίζουν, ενώ μοιράστηκαν μαζί μας μερικές από τις προσωπικές τους ιστορίες και αναμνήσεις.

Δείτε το βίντεο από το εσωτερικό του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού καθώς και τις συνεντεύξεις που έδωσαν στην κάμερα του Redaroume:

Σχετικά Άρθρα

Back to top button