ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι “ερχόμαστε”, ο Ηρακλής και το χρέος του Ολυμπιακού

Το πρωί αναφερθήκαμε σε θέματα… ευαίσθητα όπως τα κομπιουτεράκια, τα κυπελλάκια των παγωτών, οι “τεσσάρες” και τα κιάλια που χρειάζονται οι κατά τα άλλα διεκδικητές του τίτλου του πρωταθλητή στην Σούπερ Λιγκα 2016-17.

Σε όλα αυτά ας προσθέσουμε και τους “ερχόμαστε”, τους αήττητους του Μανόλο “ερχόμαστε” που είχαν εκείνο το μηδέν παθητικό, το οποίο σήμερα γλίτωσε από του… Ηρακλή τα δόντια!

Η κατά τα άλλα αήττητη γνωστή αθηναϊκή ομάδα κιτρινόμαυρων αποχρώσεων πήρε βαθμό – χρυσάφι στο Καυταντζόγλειο και μάλιστα παραλίγο να χάσει και το παιχνίδι από την γνωστή ομάδα του Βορρά με γαλανόλευκες αποχρώσεις που!

Ο γνωστός τερματοφύλακας της γνωστής αθηναϊκής ομάδας, έκανε δύο ωραιότατες γκάφες, ενώ το ίδιο έκαναν και οι αμυντικοί της!

Και κάπως έτσι το εν λόγω παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 2-2.

Και με αυτήν την γνωστή ομάδα με τα κιτρινόμαυρα παίζει την άλλη βδομάδα ο Ολυμπιακός. Ο γνωστός και μη εξαιρετέος πρωταθλητής Ελλάδος.

Σαφώς και δεν είναι η ώρα να σκεφτούμε αυτό το παιχνίδι, αφού προέχει η Ευρώπη την Πέμπτη για τον Θρύλο, αλλά έτσι για την ιστορία, επισημαίνουμε πως αυτή είναι η αντίπαλός του την Κυριακή. Στο -21 ε; Εκεί!

Και το χρέος του ο Ολυμπιακός το ξέρει, το γνωρίζει πολύ καλά και καλείται να το κάνει. Αυτά όμως μετά την Πέμπτη. Απλά το επισημαίνουμε!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button