ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Οι δρόμοι μας πάντα θα είναι ενωμένοι”

Ευχαριστημένος από την νίκη της ομάδας του εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μιλώντας στην κάμερα του Cosmote Sports μετά το τέλος του αγώνα. Ο “τσινγκούρι”, συγκινημένος για μία ακόμη φορά μίλησε έχοντας στο πλευρό του την Μαρίνα να μεταφράζει τα λεγόμενά του, γυρίζοντας κάποια χρόνια πίσω όπως αποκάλυψε! Παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφερθεί για μία ακόμη φορά στην μοναδική σχέση που έχει με τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι δρόμοι τους θα είναι πάντα ενωμένοι.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

Για το παιχνίδι:

Αυτή τη στιγμή εδώ που είμαστε, νιώθω σαν να έχουμε γυρίσει λίγα χρόνια πριν στον Πειραιά! Σχετικά με το παιχνίδι, παρότι νικήσαμε με 3-1, μείναμε με δέκα παίκτες και πάντα τα πράγματα είναι δύσκολα, ειδικά όταν παίζεις σε παιχνίδια τέτοιου επιπέδου. Ο Ολυμπιακός έπαιξε κλειστά, έπαιξε αμυντικά, ενώ εμείς γνωρίζαμε και φοβόμασταν κιόλας πως σε μία αντεπίθεση θα μπορούσαμε να ισοφαριστούμε. Απόψε είναι ίσως η μοναδική φορά που θα ήθελα να χάσει ο Ολυμπιακός καθώς εμείς θέλαμε να πάρουμε την νίκη και να συνεχίσουμε έτσι και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το 3 στα 3 που πετύχαμε.

Σχετικά με την υποδοχή που περιμένει στο Καραϊσκάκη:

“Δεν έχω ιδέα τι να περιμένω από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στην υποδοχή μου! Ξέρω ότι σίγουρα θα μου επιφυλάξουν μία καλή υποδοχή αλλά πρέπει, και περιμένω άλλωστε, να υποστηρίξουν και την ομάδα τους (γελάει). Οι δρόμοι μας πάντα θα είναι ενωμένοι και τους αγαπάω πάρα πολύ. Ξέρω πως θα είναι μία καυτή ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη, αφού αυτό γίνεται όποτε παίζει ο Ολυμπιακός στον Πειραιά. Ανυπομονώ πραγματικά για αυτό το παιχνίδι για να ξαναδω και τα οικία πρόσωπα!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button