ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νίκη για την Αρούκα πριν τον Θρύλο

image-(1)

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πορτογαλικό πέτυχε η ευρωπαϊκή αντίπαλος του Oλυμπιακού επικρατώντας 2-0 της Νασιονάλ πριν την επίσκεψή της στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Την πρώτη της φετινή νίκη στις επίσημες αγωνισιτκές της δραστηριότητες πανηγύρισε η Αρούκα επικρατώντας στο «Μουνισιπάλ» με 2-0 της Νασιονάλ για την δεύτερη αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των πλέι – οφ του Europa League εκμεταλλεύθηκε τις δύο καλές της στιγμές στο πρώτο ημίχρονο φτάνοντας σε μία νίκη, η οποία της τόνωσε την ψυχολογία, ενόψιε της δοκιμασίας που την περιμένει το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης στον Ναό.

Με φουλ επιθετικές βλέψεις μπήκε στο ματς η Αρούκα, η οποία ευτύχησε στο 24’ να ανοίξει το σκορ,  όταν ο Μαρλόν γύρισε την μπάλα στον Κριβελάρο, που με πλασέ νίκησε τον Ρουί Σίλβα για το 1-0. Στο 30’ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ζεκίνια. Ο Άντερσον Λουίς από δεξιά γύρισε την μπάλα στον Ζεκίνια, που ξέφυγε εύκολα από τον αντίπαλό του και έκανε το 2-0.

Αρούκα: Μπρακάλι, Βελάσκεζ, Τζουμπάλ, Ούγκο Μπάστο, Αντερσον Λουίς, Νούνο Κοέλιο, Αντρέ Σάντος, Ματέους (76’ Νούνο Βαλέντε), Κριβελάρο (88’ Γκονζάλες), Ζεκίνια και Μαρλόν (Αντίλσον).

Νασιονάλ: Ρουί Σίλβα, Βίκτορ Γκαρσία, Σέζαρ, Τόμπιας Φιγκειρέδο, Σικέιρα, Σαλβαδόρ Αγκρα, Ουάσιγκτον (46’ Βίκτορ Γκονζάλβες), Αλί Γκαζάλ, Ουίλιαν, Καντίθ (Μπονίλα), Χαμζαουαί (Ρικάρντο Γκόμες).

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button