ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μπράβο στον Ρανιέρι!»

manolas

Τα εύσημα στον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή και αρχιτέκτονα του φετινού άθλου της Λέστερ, απένειμε ο Κώστας Μανωλάς.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Το καπέλο στον Κλαούντιο Ρανιέρι για το φετινό εκπληκτικό του δημιούργημα, την Λέστερ, έβγαλε ο Κώστας Μανωλάς.
Ο διεθνής στόπερ της Ρόμα, ο οποίος είχε συνεργαστεί πρόσφατα με τον μέντορα και αρχιτέκτονα της κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος Αγγλίας από τις «Αλεπούδες», χωρίς ωστόσο τα επιθυμητά αποτελέσματα, απένειμε τα εύσημα στον Ιταλό πρώην εκλέκτορα της Εθνικής μας ομάδας:

«Συγχαρητήρια στον κύριο Ρανιέρι, που ήταν ο προπονητής μου στην Εθνική Ελλάδας. Η Λέστερ είναι μεγαλύτερη έκπληξη από την κατάκτηση του Euro από την Ελλάδα το 2004. Η Ελλάδα τότε έπαιξε έξι-επτά παιχνίδια, συνεπώς είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Αλλά η Λέστερ είχε 38 ματς με πολύ δυνατούς αντιπάλους», τόνισε ο διεθνής αμυντικός στο Radio Roma.

Ερωτηθείς για την μάχη που δίνουν οι «τζιαλορόσι» για τη δεύτερη θέση κόντρα στην Νάπολι, ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού υπογράμμισε: «Σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να κάνεις μια καλή εμφάνιση. Η Ρόμα πάντα κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο με στόχο τη νίκη. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι αυτό με τη Μίλαν γιατί χρειάζεται βαθμούς. Η μάχη για τη δεύτερη θέση δεν έχει τελειώσει. Η Νάπολι έχει ένα εύκολο έργο (σ.σ. εντός έδρας με τη Φροζινόνε), αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button