ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Συνεχίστε έτσι μέχρι το Κάουνας και τους τελικούς!» [Video]

 

Στα αποδυτήρια μετέβησαν ο Διοικητικοί Ηγέτες του Ολυμπιακού Παναγιώτης και Γιώργος; Αγγελόπουλος και μετέφεραν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο με αφορμή την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν άπαντες στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού με αφορμή την Back2back κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στα αποδυτήρια για να μοιράσουν συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας βρέθηκαν οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Στην πανηγυρική ομιλία τον λόγο πήρε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, που ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει μπει σε ένα μομέντουμ τίτλων, ενώ προέτρεψε τους παίκτες να συνεχίσουν με ανάλογο τρόπο μέχρι το Κάουνας που θα διεξαχθεί το Final 4 της Ευρωλίγκας και τους τελικούς της Α1.

«Συγχαρητήρια σε όλους μας κάνατε περήφανους, εσείς γράφετε τώρα την ιστορία του Ολυμπιακού, έχουμε μπει σε μομέντουμ να κερδίζουμε τίτλους. Έχετε χημεία, είστε ο ένας με τον άλλον μια γροθιά, συνεχίστε έτσι μέχρι το Κάουνας (εκεί θα διεξαχθεί το F-4 της Ευρωλίγκας) και τους τελικούς» ήταν τα λόγια του Παναγιώτη Αγγελόπουλου.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button