ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μία ακόμη επιχειρηματική διάκριση για τον Βαγγέλη Μαρινάκη! (video)

Την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης γιόρτασε η διοίκηση της Diamond S./ Shipping, συμφερόντων του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη

Τελειωμό φαίνεται να μην έχουν οι επιχειρηματικοί θρίαμβοι του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη!

Η διοίκηση της Diamond S Shipping, εταιρία συμφερόντων του ηγέτη του Ολυμπιακού, γιόρτασε την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης χτυπώντας το «Opening Bell» και κήρυξε την έναρξη των εργασιών της Παρασκευής, 5 Απριλίου, 2019.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κόντρα σε όλους και σε όλα συνεχίζει να αναπτύσσει τις επιχειρηματικές του δράσεις, ακόμη και πέρα από τον Ατλαντικό Ωκεανό. Πρόκειται, για ένα μεγάλο milestone για τον ηγέτη του Θρύλου, ο οποίος συνεχίζει να διαπρέπει σε κάθε επιχειρηματική του δράση.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Diamond S Shipping, κ. Craig Stephenson, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Diamond S Shipping κ. Γεράσιμος Καλογηράτος και κ. Γεράσιμος Βεντούρης, ο κ. Μιλτιάδης Μαρινάκης και η κα. Αθανασία Μαρινάκη της Capital Maritime, καθώς και άλλα μέλη της διοικήσεως και του Διοικητικού Συμβουλίου της Diamond S Shipping.

H Diamond S αποτελεί εταιρεία spin off της Capital Product Partners LP, συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη, της WR Ross & Co. (του Αμερικανού Υπουργού Εμπορίου Wilbur Ross) και άλλων θεσμικών επενδυτών, όπως οι China Investment Corp (το μεγαλύτερο κρατικό επενδυτικό fund της Κίνας), First Reserve Management και CarVal Investors (επενδυτικός βραχίονας της Cargill).

https://livestream.com/accounts/1160789/events/8627927/videos/189594975

Σχετικά Άρθρα

Back to top button