ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Κι όμως, μπορεί”

“Πίστευαν ΄πως χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη ο Ολυμπιακός δεν θα είχε καμία τύχη με το μέρος τους, πως θα έχανε τον ρυθμό του, πως θα έχανε την συνοχή του και πως δεν θα είχε στο παιχνίδι του έναν φυσικό ηγέτη να τον καθοδηγήσει στα δύσκολα.

Όσοι το πίστευαν, καιρός είναι να αναθεωρήσουν καθώς ο Ολυμπιακός διαθέτει τα πάντα. Και παίκτες οι οποίοι μπορούν να βγουν στα δύσκολα μπροστά, και παίκτες που έχουν τον τρόπο, και παίκτες που παίρνουν την μπάλα όταν αυτή καίει, και παίκτες που παίζουν και για τον Βασίλη Σπανούλη!

Η Ευρωλίγκα έχει φτάσει στην τέταρτη αγωνιστική της και ο αρχηγός Βασίλης Σπανούλης είναι τραυματίας. Η απουσία ενός τέτοιου παιχταρά δεν είναι καθόλου αμελητέα.

Παρόλα αυτά η ομάδα έχει πετύχει το απόλυτο στην Ευρωλίγκα κάνοντας το 4/4, παίζοντας ωραίο μπάσκετ αγώνα με αγώνα και βγάζοντας αυτοματισμούς και συστήματα στο παρκέ. Τυχαίο δεν είναι τίποτα, ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια είναι ομάδα συνόλου και παίζει ομαδικό μπάσκετ βγάζοντας υγεία στο παρκέ. Αυτό έτσι και αλλιώς το αποδεικνύει και η συνέπεια του στα F4 τα τελευταία χρόνια.

Η χρονιά δυστυχώς έχει ξεκινήσει με πολλούς τραυματισμούς αλλά η ομάδα δείχνει την ποιότητα του συνόλου και της ομαδικότητας που διέπει τον Ολυμπιακό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button