ΜΠΑΣΚΕΤΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Φροντιστήρια” για το ντέρμπι από τον Θεοδωρίδη

Δεν έχει καμία σημασία αν ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ίσως στην πιο δύσκολη, διοικητική και οικονομική περίοδο της ιστορίας του. Το ντέρμπι είναι ντέρμπι κι αυτό δεν αλλάζει! Απεναντίας, τώρα είναι που χρειάζεται πολύ περισσότερη προσοχή!

Για αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η παρουσία των ανθρώπων που ανήκουν στον σύλλογο και που έχουν φορέσει στο παρελθόν την ερυθρόλευκη φανέλα έχοντας μεγάλες και σπουδαίες παραστάσεις από τα ντέρμπι κόντρα στον “αιώνιο” αντίπαλο. Και εκτός από τον Τάκη Λεμονή, μπορούν να δώσουν στους ποδοσφαιριστές να καταλάβουν την σημασία αυτού του ντέρμπι τόσο ο πολύπειρος Σάββας Θεοδωρίδης αλλά και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς με τον Κριστιάν Καρεμπέ.

Στους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας έχει πέσει δίπλα τους ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο Α’ Αντιπρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδος είχε τετ-α-τετ με τους Αλέξις Ρομαό, Λεονάρντο Κούτρη και Βαντίζ Οτζίτζα – Οφόε, εξηγώντας τους πως στην Λεωφόρο πρέπει να παίξουν δίχως να επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν και να δώσουν την δική τους μάχη αντρίκεια, με τσαμπουκά και με ψυχή. Κάτι που εννοείται τα έχουν και οι τρεις.
Γενικώς τα “φροντιστήρια” κρατούν καλά και αυτό θα γίνεται μέχρι την στιγμή που ο Ολυμπιακός θα βγει στον αγωνιστικό χώρο του “Απόστολος Νικολαϊδης” για να αγωνιστεί στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button