ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιντέγε:”Θέλουμε το ντάμπλ

ideyeO Μπράουν Ιντέγε μίλησε στη Media Day του Ολυμπιακού στο Ρέντη για τον τελικό τονίζοντας ότι άπαντες είναι έτοιμοι για το ντάμπλ.

Η αρχική του τοποθέτηση: «Θέλουμε και το Κύπελλο Ελλάδας. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στον τελικό, αλλά μετά το πρωτάθλημα θέλουμε και το Κύπελλο. Θέλουμε να κάνουμε το νταμπλ»

Αναλυτικά ο Νιγηριανός μίλησε για το αν έχει γκολ για τον τελικό: «Σημασία έχει να κερδίσει η ομάδα, όχι ποιος θα πετύχει το γκολ. Αν είναι να πετύχω εγώ το γκολ, γιατί όχι;»

Για την κλήση του στην Εθνική Νιγηρίας: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Δουλεύω σκληρά καθημερινά με τον Ολυμπιακό. Είμαστε μια οικογένεια εδώ και είναι σημαντική για μένα η κλήση αυτή»

Για το ματς του Πρωταθλήματος με την ΑΕΚ:«Δεν νομίζω ότι πρέπει να το δούμε σαν εκδίκηση. Δεν έχουμε να δώσουμε κάποια απάντηση. Χάσαμε από ένα πέναλτι. Εμείς θέλουμε να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε το ματς και το Κύπελλο».

Για τη μη παρουσία κόσμου:  «Η ομοσπονδία πήρε την απόφαση και θα έχει τους λόγους της. Εγώ θέλω να παίζω με κόσμο, για τους φίλους μας και την οικογένειά μου. Δεν είναι το πιο ωραίο συναίσθημα, αλλά την ερώτηση πρέπει να την κάνετε στην ομοσπονδία που σίγουρα θα έχει τους λόγους της να πάρει αυτή την απόφαση»

Για την αγωνιστική αποχή: «Οι συνθήκες είναι ίδιες και για τις δύο ομάδες. Εμείς πρέπει να τα δώσουμε όλα και να παλέψουμε για να πάρουμε τη νίκη».

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button