ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Συλλέκτης τίτλων ο Φέισα»

img_770x433dollars2015_10_25_20_29_00_1023595

Με αφορμή το γεγονός ότι ο Σέρβος μέσος της Μπενφίκα απέχει μια ανάσα από το να στεφθεί πρωταθλητής ξανά Πορτογαλίας Μέσα της χώρας αναφέρονται εκτενώς στις επιτυχίες του πρώην άσου του Ολυμπιακού.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Ιδιαίτερη μνεία στις ικανότητες και την έντονη προσωπικότητα του Λιούμπομιρ Φέισα κάνουν τα Μέσα ενημέρωσης της Πορτογαλίας.

Ο διεθνής Σέρβος μέσος και από τους σημαντικότερους συντελεστές της εκπληκτικής πορείας που έχει διαγράψει η Μπενφίκα τα τρία τελευταία χρόνια, διάστημα στο οποίο και αγωνίζεται στους Αετούς» της Λισσαβόνας, έχουν στρέψει την προσοχή του Τύπου επάνω στον 29χρονο πρώην άσο του Ολυμπιακού.
Θυμίζουμε ότι Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, μονομαχούν για το ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία, με τους «Αετούς» της Λισσαβόνας να βρίσκονται δύο πόντους πάνω από τα «λιοντάρια» κι ενώ απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος.

Μέσα από αυτά, προκύπτει ότι ο Φέισα, ο οποίος στα δύο χρόνια, όπου αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό πανηγύρισε την κατάκτηση ισάριθμων νταμπλ (2011-12 και 2012-13) έχει κατακτήσει τα περισσότερα πρωταθλήματα απ’ όλους τους παίκτες ππου ανήκουν τη δεδομένη στιγμή στις δύο ομάδες!
Συγκεκριμένα, ο άλλοτε χαφ του Ολυμπιακού μετρά 8 κατακτήσεις και μάλιστα συνεχόμενες ! Την ίδια στιγμή σε αντιστοιχία, ο Μπράιαν Ρούιζ της Σπόρτινγκ να έχει ακριβώς τις μισές!

Ο Σέρβος έχειαναδειχθεί πρωταθλητής 4 φορές με την Παρτιζάν, 2 με τον Ολυμπιακό και ετοιμάζεται για τη τρίτη συνεχόμενη με την φανέλα της Μπενφίκα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button