ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Θέλουμε τη νίκη»

Το σύνθημα για την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έδωσε η αρχηγός Στέλλα Χριστοδούλου.

Σε κατάσταση απόλυτης ετοιμότητας βρίσκονται στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού κομβικού επαναληπτικού με την Κράσνονταρ

Οι νταμπλούχες Ελλάδας καλούνται να υπερασπιστούν την νίκη τους με 3-2 πριν από μία εβδομάδα στο «Μελίνα Μερκούρη» και φέρονται διατεθειμένες να τα δώσουν όλα, ώστε να τσεκάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης στον τελικό του Challenge Cup για δεύτερη διαδοχική σεζόν.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις της αρχηγού Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Η Ρώσικη ομάδα γνωρίζουμε ότι είναι πολύ δυνατή και προέρχεται από ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Ήδη κάναμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας που όμως καταφέραμε να πάρουμε μια νίκη. Από κει και πέρα θέλουμε στην έδρα της Ντιναμό να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον ευρωπαϊικό τελικό. Έχουμε δει τα λάθη μας στο πρώτο ματς θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και φυσικά θέλουμε τη νίκη».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button