ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια»

1516136

Στην επίπονη προσπάθεια των συμπαικτών του εστίασε ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Στην τιτάνια προσπάθεια που αναλώθηκαν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, ώστε να ανατρέψουν στην ψυχοφθόρα διαδικασία της παράτασης το εις βάρος του 0-1 και να φτάοσυν στην νίκη-πρόκριση  με 2-1 επί της Αρούκα, αναφέρθηκε ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια

«Είναι αποτέλεσμα της καλής προσπάθειας. Η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια ώστε να καταφέρει να πάρει την πρόκριση. Ήθελα να μείνω στον αγωνιστικό χώρο ώστε να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα όσο μπορούσα. Πραγματικά είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θέλανε να παίξουμε ένα παιχνίδι και να σκοράρουμε πολλά γκολ για να χαροποιήσουμε τον κόσμο μας, όμως δεν τα καταφέραμε και αυτό είναι κάτι το οποίο πραγματικά δεν το θέλεις».

Ο Ντε λα Μπέγια μίλησε για την προσπάθεια των Πειραιωτών στο έξτρα τριαντάλεπτο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «Στην παράταση προσπαθήσαμε να πάρουμε την πρόκριση, ανεβάσαμε την απόδοσή μας όσο μπορούσαμε και τελικά τα καταφέραμε να περάσουμε. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν και να τα δουλέψουμε. Πρέπει να είμαστε πιο καλοί στο σκοράρισμα, γιατί χάνουμε αρκετά γκολ, και έτσι δεν τα τελειώνουμε από τα παιχνίδια από νωρίς και πιο γρήγορα απ ότι θέλουμε, και αυτό μετά γίνεται πιο δύσκολο, γιατί η αντίπαλη ομάδα θα αμυνθεί και θα αρχίσει να παίζει με μεγάλες μπαλιές που στο τέλος μπορεί να είναι επικίνδυνες και να το πληρώσεις».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button