ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η δική του Ευρώπη!

 

Κυρίαρχος και αυτή τη βδομάδα στα ευρωπαϊκά δρώμενα θα είναι ο Ολυμπιακός, με τα τμήματά του να ρίχνονται όχι σε μία, όχι σε δύο, αλλά σε τέσσερις μάχες!

Η αρχή γίνεται από αύριο Τετάρτη με το βόλεϊ ανδρών και το πόλο ανδρών να ρίχνονται σε τάραφλεξ και πισίνα αντίστοιχα. Οι παίκτες του Μπενίτεθ θέλουν να σφραγίσουν το εισιτήριο της πρόκρισης κόντρα στην τουρκική Ινεγκόλ (19.30, Ρέντη) και να επισφραγίσουν ουσιαστικά την κυριαρχία τους στην σειρά, αφού και στο πρώτο παιχνίδι δίδαξαν βόλει τους αντιπάλους τους! Σημειώνεται ότι αρκεί να κατακτηθούν μόνο δύο σετ για να τελειώσουν όλα από τους ερυθρόλευκους.

Στο πόλο στις 21.30 είναι η μεγάλη ώρα. Μπρέσια – Ολυμπιακός. Έναν αντίπαλο που οι πρωταθλητές Ελλάδος γνωρίζουν πάρα πολύ καλά και από τις προηγούμενες παρουσίες τους στο Champions League αλλά και στα Final 6 και Final Four. Ματς που αν το νικήσει είναι από αυτά που τα λες “μισή πρόκριση”.

Η Πέμπτη είναι ημέρα μπάσκετ! Ερυθρόλευκου πάντα! Το μπάσκετ γυναικών μας δίνει την μάχη του στην Ρίγα στις 19.30 και δύο ώρες αργότερα ξεκινάει η σπουδαία αναμέτρηση των ανδρών στην Ευρωλίγκα απέναντι στην Βαλένθια. Ένα παιχνίδι το οποίο κρύβει πολλές παγίδες και χρειάζεται το μέγιστο της προσοχής.

Τα μετρήσαμε σωστά; Ένα, δύο, τρία, τέσσερα τμήματα σε ισάριθμες μάχες ευρωπαϊκές. Αυτό!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button