Νίκος ΑβραμίδηςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιστροφή στην …κανονικότητα

Μετά την απόλυση του Μπέντο και το πρώτο παιχνίδι κόντρα  στην Μπεσίκτας, ένα είναι σίγουρο για την ομάδα του Ολυμπιακού. ‘Οτι “ξανακέρδισε” τον κόσμο της και  μπήκε σε μία κανονικότητα. 

Διότι όλο αυτό τον καιρό η μουρμούρα και η γκρίνια, εύλογη και σωστή σε ένα κομμάτι από τον κόσμο, δεν έκανε καλό. Και κάπως  έτσι, ο Μπέντο πήγε σπίτι του και η ομάδα βρήκε την ηρεμία της.

Ο Βούζας δεν έκανε το σούπερ εξεζητημένο ,αλλά το απόλυτα σωστό. Κοίταξε να προφυλάξει τα νώτα του στο ματς με τη Μπεσίκτας και να πάει να πάρει ότι καλύτεροι μπορεί. Βάζοντας ένα “προπονητή” μέσα στο γήπεδο(Καμπιάσο) , τον Ρέτσο πίσω και κλείνοντας τους χώρους. Αν ο Λεάλι δεν έκανε την καθιερωμένη,πια, γκέλα ίσως ο Ολυμπιακός να είχε κερδίσει και να πήγαινε αλλιώς στην Κωνσταντινούπολη. Οχι, ότι  είναι καταδικασμένος απέναντι σε μία ανόητη ομάδα ,όπως η Μπεσίκτας, που θα σηκώσει ακόμα περισσότερο τη μύτη και θεωρώ ότι θα υποτιμήσει τους Πειραιώτες ,αλλά οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του.

‘Η ενεργοποίηση παικτών που ήταν παροπλισμένοι(Μάριν -Τσόρι -Καμπιάσο)  φέρνει μία ενδιαφέρουσα διαφορετικότητα στην ομάδα και εκθέτει τον προηγούμενο προπονητή που βάσει  των αποτελεσμάτων ένιωθε δυνατός και  νόμιζε πως μπορεί  να κάνει ότι του καπνίσει παρατώντας την ποδοσφαιρική λογική. Διότι με τέτοιο βαρύ πρόγραμμα κανείς δεν περισσεύει.

Ο Καμπιάσο έδωσε την απάντηση του, ο Τσόρι περιμένει σήμερα, ενώ ο Μάριν έπαιξε λίγο με τη Μπεσίκτας και όποιος τον κρίνει για την απόδοση του ,απλά δεν ξέρει από μπάλα.Ξεκάθαρα.

Σήμερα, το γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο. Και αν όχι γεμάτο, θα πρέπει να έχει παλμό όπως και με τη Μπεσίκτας. Ο Ατρόμητος δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος με τον Σα Πίντο να κατεβάζει..Λεωφορείο  και να  περιμένει..

Σχετικά Άρθρα

Back to top button