Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διαρκείας μέχρι την 1η Οκτωβρίου

untitled-7-4

Με μήνυμά της στα social media  η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθύμισε ότι κάρτες διαρκείας θα διατίθενται μέχρι και την παραμονή του αγώνα με την ΑΕΚ.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Ένας πραγματικός ξεσηκωμός έχει κυριεύσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι σπεύδουν καθημερινά να προμηθευτούν κάρτες διαρκείας, ώστε να πιάσουν μία μόνιμη θέση στον ποδοσφαιρικό Ναό του ελληνικού ποδοσφαίρου και να σταθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας στην προσπάθεια που κάνει για ευόδωση των υψηλών φετινών της στόχων.

Ο μοναδικός και συγκλονιστικός λαός του Θρύλου χρόνια τώρα αποτελεί την ασπίδα των πρωταθλητών Ελλάδας, όπως επίσης και τον πιστό 12ο παίκτη τους

Με αφορμή την τρομερή ζήτηση που παρουσιάζουν τα εισιτήρια διαρκείας, η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλησε με μήνυμά της μέσω των social media να υπενθυμίσει ότι όσοι θέλουν να τις προμηθευτούν, καλό θα ήταν να σπεύσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα, διότι ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τη λήξη της προθεσμίας. Μάλιστα, η καταληκτική ημερομηνία είναι η 1η Οκτωβρίου, παραμονή της εντός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button